Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Τρίκαλα 2-1: Τυπική διαδικασία, ”μίλησε” ο Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ – Τρίκαλα 2-1: Τυπική διαδικασία, ”μίλησε” ο Πρίγιοβιτς
ΠΑΟΚ - Τρίκαλα 2-1: Τα δύο γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (78', 93' πεν.) έδωσαν... τυπική νίκη στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου από το πρώτο ματς στα Τρίκαλα, τα οποία ισοφάρισαν προσωρινά με τον Μιλοσάβλιεφ (92').

ΠΑΟΚ – Τρίκαλα 2-1: Σε ένα παιχνίδι δίχως… πρακτικό ενδιαφέρον,, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με 2-1 και προχώρησε νικηφόρα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας την άνεση της εμφατικής επικράτησης με 5-1 στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στη Θεσσαλία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δοκίμασε αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, ωστόσο τα γκολ ήρθαν από τον βασικό ”μπομπέρ” της ομάδας, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Το πρώτο ”χτύπημα” ήρθε στο 78ο λεπτό, με τον Σέρβο να νικά τον εξαιρετικό Αποστολίδη, ο οποίος προσωρινά είχε ”βγάλει” την προσπάθεια του Μπίσεσβαρ.

Τα Τρίκαλα ήθελαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα γοήτρου στην Τούμπα και έφτασαν αρκετά κοντά στο 89ο λεπτό, όταν ο Γροντής έπιασε την κεφαλιά, ο Σιαμπάνης παρενέβη όπως όπως, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Εν τέλει, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν τον σκοπό τους με πανέμορφο γκολ του Μιλοσάβλιεφ στο 91ο λεπτό (1-1).

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στο φινάλε του ματς, κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Κοτσώνη εντός περιοχής. Ο Πρίγιοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, δε λάθεψε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη για δεύτερη φορά, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του (2-1, 93′).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments