Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Σε πλειστηριασμό και τα γραφεία της ΛΑΕ
Σε πλειστηριασμό και τα γραφεία της ΛΑΕ | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Ιανουαρίου 2018, 07:31 9 Ιανουαρίου 2018, 7:31

Οργή ήταν η αντίδραση του πρόεδρου του κόμματος της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος τονίζει πως θα επιχειρήσει να σταματήσει τον πλειστηριασμό στα γραφεία του κόμματος. «Ας με συλλάβουν. Αν θέλουν δικτατορία ας με συλλάβουν».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος», τα γραφεία βρίσκονται στη Στοά Φέξη και η ΛΑΕ τα ενοικιάζει από έναν ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, του οποίου το ακίνητο βγαίνει αύριο σε πλειστηριασμό. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΛΑΕ «iskra»: «Τα γραφεία της ΛΑΕ εκπλειστηριάζονται από την Eurobank για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιοκτήτη τους. 

Σε επικοινωνία της Eurobank με την ΛΑΕ, αφού είχε ανακοινωθεί ο πλειστηριασμός, ελέχθη από την πλευρά της Τράπεζας ότι προχώρησαν στις διαδικασίες πλειστηριασμού χωρίς να γνωρίζουν ότι τα γραφεία, που ζητούσαν να εκπλειστηριαστούν, νοικιάζονται από την ΛΑΕ, ενώ η Τράπεζα ισχυρίστηκε ότι δεν θέλει να προκαλέσει πρόβλημα στην ΛΑΕ και ότι θα συνεχίσει μετά τον πλειστηριασμό να τηρεί το συμβόλαιο με την ΛΑ.Ε, εφ’ όσον το ακίνητο περιέλθει στην ιδιοκτησία της, μιας και η ίδια θα κάνει προσφορά κατά τον πλειστηριασμό στην τιμή εκκίνησης».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης ζήτησε διακανονισμό και ότι η διαδικασία πλειστηριασμού «γίνεται με επιτακτικό τρόπο». Είπε ότι θα δώσει και την Τετάρτη, μαζί με όλο το επιτελείο του τον αγώνα του κατά των πλειστηριασμών. Σε ερώτηση πώς θα αντιδράσει σε περίπτωση σύλληψης του απάντησε: «Ας με συλλάβουν, τι να κάνουμε τώρα. Αν θέλουν δικτατορία ας με συλλάβουν».

Ετικέτες: 


2018