Αθλητισμός

ΑΕΚ – Λαμία 2-0: Λάζαρος και Λιβάγια την πήραν απ’ το χέρι

ΑΕΚ – Λαμία 2-0: Λάζαρος και Λιβάγια την πήραν απ’ το χέρι
ΑΕΚ - Λαμία 2-0: Η ''Ένωση'' επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Λαμίας με 2-0, χάρη στα γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Μάρκο Λιβάγια.

ΑΕΚ – Λαμία 2-0:  Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι και θέλησε να αφήσει πίσω της το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Λάρισα, φτάνοντας στη νίκη με 2-0 επί της Λαμίας, έχοντας μάλιστα αρκετές καλές στιγμές στο πρώτο μέρος.

Στο 4ο λεπτό, ο Μπακασέτας είδε την προσπάθειά του να βρίσκει το δοκάρι των φιλοξενούμενων, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Πίτκας είπε ”όχι” στην κεφαλιά του Μασούντ. Εν τέλει, η λύση βρέθηκε από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, έπειτα από… διψήφιο αριθμό κερδισμένων κόρνερ (τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα).

Στο 40ο λεπτό, ο συνδυασμός των Λιβάγια – Μπακασέτα και Σιμόες, ο Πορτογάλος έκανε παράλληλο γύρισμα προς την εστία, με τον Χριστοδουλόπουλο να σπρώχνει επιτυχημένα τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ (1-0, 40′).

Το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 63ο λεπτό, όταν ο Μπακασέτας δοκίμασε το πόδι του από απόσταση, ο Πίτκας δεν απομάκρυνε σωστά τη μπάλα και ο επερχόμενος Λιβάγια απλοποίησε τα πράγματα, κλειδώνοντας τη νίκη της ΑΕΚ (2-0, 63′).

Νωρίτερα, η Λαμία θα μπορούσε να είχε… παγώσει το ΟΑΚΑ όταν με το ”καλημέρα” στο δεύτερο μέρος, ο Αναστασόπουλος βγήκε απέναντι από τον Τσιντώτα, αλλά ο γκολκίπερ της ”Ένωσης” κράτησε το 1-0 με σωτήρια επέμβαση, δεκαέξι λεπτά πριν έρθει το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων (47′).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments