Αθλητισμός

Αστ. Τρίπολης- Ολυμπιακός 1-1: Μπλόκο στην Τρίπολη για τον Ολυμπιακό

Αστ. Τρίπολης-  Ολυμπιακός 1-1: Μπλόκο στην Τρίπολη για τον Ολυμπιακό
Αστ. Τρίπολης- Ολυμπιακός 1-1: Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ισοφάρισε το γκολ του Ιγκλέσιας, αλλά ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή, αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στην Τρίπολη και υποχωρώντας από την πρώτη θέση της βαθμολογίας της Super League.

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 1-1: Γκέλα στην Τρίπολη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είδε τον Αστέρα Τρίπολης να ανοίγει το σκορ με τον Ιγκλέσιας, κατάφερε στη συνέχεια να απαντήσει με τον Καρίμ, αλλά τα πράγματα έμειναν ως έχουν έως το τελευταίο σφύριγμα.

Μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ, που πέρασε με ”διπλό” από το Αγρίνιο (1-0), περνώντας στην πρώτη θέση της κατάταξης με 43 βαθμούς, την ώρα που ο Ολυμπιακός υποχώρησε στη δεύτερη θέση με 42 και την ΑΕΚ να μένει τρίτη με 41.

Στο 21ο λεπτό, o Mατίας Ιγκλέσιας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εκτέλεση φάουλ του Τσιλιανίδη και βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, στέλνοντάς την στην εστία του Προτό, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0, 21′).

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 38ο λεπτό, όταν ο Τριανταφυλλόπουλος ανέτρεψε τον Ανσαριφάρντ, με τον Ιρανό να αναλαμβάνει την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, ισοφαρίζοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό. Νωρίτερα, οι ερυθρόλευκοι είχαν δοκάρι από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιραλάς (31′).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments