Αθλητισμός

Ανακοινώνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός

Ανακοινώνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός
Τουλάχιστον δύο μεταγραφές έχουν στα σκαριά οι Πειραιώτες.

Όχι μόνο για μία, αλλά για τουλάχιστον δύο κινήσεις, έστω και της τελευταίας στιγμής, είναι αποφασισμένοι να κινηθούν στον Ολυμπιακό στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

Η παραχώρηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας στην Μπράγκα, που σύμφωνα με όσα λένε οι Πορτογάλοι άγγιξε το 1,2 εκατ. ευρώ, μαζί με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που… γλιτώνουν οι Ερυθρόλευκοι από το συμβόλαιο του παίκτη (θα ήταν διάρκειας 1,5 έτους ακόμα, με τον ίδιο να έχει συμφωνήσει για περίπου 600.000 ευρώ το χρόνο), ανοίγει σημαντικό χώρο στο μπάτζετ του Ολυμπιακού, ώστε να κινηθεί αποφασιστικά τις λίγες μέρες που απομένουν και να κάνει στον Οσκαρ Γκαρθία τα… δώρα που έχει ζητήσει.

Παράλληλα, θεωρείται δεδομένο ότι εντός των προσεχών ωρών θα αδειάσει ακόμα περισσότερος χώρος στο μπάτζετ του συλλόγου από την παραχώρηση του Εμάνουελ Εμενίκε, που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Έτσι, ο Ολυμπιακός έχοντας διαθέσιμα πάνω από 2 εκατ. ευρώ για μεταγραφικές κινήσεις δείχνει έτοιμος να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και να δημιουργήσει ένα ρόστερ, περίπου στα πλαίσια που το έχει… ονειρευτεί ο Γκαρθία.

Ήδη από τους Πειραιώτες παρατηρείται έντονη κινητικότητα και όπως φαίνεται «παίζουν σε διπλό ταμπλό» για την ενίσχυσή τους. Στη Γαλλία και την Ισπανία. Όπως φαίνεται, εκεί αναζητούν οι Ερυθρόλευκοι έναν εξτρέμ και έναν στόπερ, χωρίς όμως να αποκλείεται να γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ (Νταμπό), που πιθανότατα θα ακύρωνε την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Το σίγουρο είναι ότι όλα κινούνται πάνω σε μια λεπτή κλωστή και απαιτούνται οι κατάλληλοι χειρισμοί για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Το γεγονός πάντως, ότι ο Οσκαρ Γκαρθία έδωσε ρεπό για σήμερα στους παίκτες του και… πετάχτηκε αμέσως στην Ισπανία δεν αποκλείεται να συνδέεται με μεταγραφική υπόθεση. Στην πατρίδα του, ο Γκαρθία φαίνεται να έχει ξεχωρίσει το Ρουμάνο πολυθεσίτη αμυντικό της Μπέτις, Αλίν Τόσκα, ενώ φέρεται να έχει πει στους Πειραιώτες ότι μπορεί να φέρει από την Μπαρτσελόνα τον 19χρονο αμυντικό χαφ, Οριόλ Μπουσκέτς (δεν υπάρχει συγγενική σχέση με το διάσημο, Σέρχι).  

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, στελέχη του Ολυμπιακού ανάμεσα στα οποία και Φρανσουά Μοντέστο, βρίσκονται από χθες στη Γαλλία για να προχωρήσουν μεταγραφική υπόθεση. Τα ονόματα των Μπαμπά και Νταμπό βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχει και αμυντικός, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό από τη Γαλλία. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments