Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές ο Γκαρσία

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές ο Γκαρσία
Ο Ολυμπιακός έχει αποτύχει ήδη δις απέναντι στην ΑΕΚ και ο Όσκαρ Γκαρσία είναι μοιραία αναγκασμένος να φρεσκάρει την ομάδα του σε πρόσωπα, ώστε να πάρει την Τετάρτη την πρόκριση.

Παρότι ο Όσκαρ Γκαρσία για ακόμη μια φορά έχει επιλέξει να θολώσει τα νερά στου Ρέντη αναφορικά με τα πλάνα του για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί αρκετά αλλαγμένος σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος.

Άλλωστε, δεν υπάρχει και άλλη λύση αφού η εικόνα της ομάδας για ακόμη μια φορά δεν ήταν αυτή που έπρεπε ώστε να πάρει τη νίκη. Μοιραία, ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές τόσο σε πρόσωπα, όσο πιθανώς και στη γενικότερη τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Αναφορικά με το πρώτο κομμάτι, δηλαδή το νέο «αίμα» που θα μπει στην αρχική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων»το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ, Ένγκελς, Ταχτσίδης και Ανσαριφάρντ είναι τρεις επιλογές που έχουν πολλές πιθανότητες για άμυνα, κέντρο και επίθεση αντίστοιχα, ενώ αρκετές έχουν και ο Χατζισαφί με τον Μάριν. 

Οι δεδομένοι είναι οι Προτό, Ομάρ, Οτζίτζα και Σισέ, ενώ τα μεγαλύτερα ερωτηματικά προκύπτουν για τις θέσεις των εξτρέμ, οι οποίες θα κριθούν και από το σχήμα που θα διαλέξει ο Γκαρσία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments