Αθλητισμός

“Μάχη” Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για το ταλέντο της Λάρισας

“Μάχη” Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για το ταλέντο της Λάρισας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ποιο... ταλεντάκι της Λάρισας έχουν βάλει στο μάτι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Ένα από τα πιο «hot» ονόματα της Super League είναι δεδομένα ο Γιάννης Μασούρας της Λάρισας, για τον οποίο τα σενάρια τελευταία δίνουν και παίρνουν.

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι για τον νεαρό δεξιό μπακ-χαφ έχει καταθέσει πρόταση ο Ολυμπιακός και πως υπάρχει ακόμα μία μεγάλη ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται, χωρίς να αποκαλύψει το όνομά της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται πιο κοντά στον παίκτη, λόγω των καλών σχέσεων που διατηρεί με τον μάνατζέρ του.

Από την άλλη, βέβαια, ο Αλέξης Κούγιας έχει ως γνωστόν καλύτερες επαφές με τους Πειραιώτες, ενώ με τον Δικέφαλο του Βορρά υπάρχει ανοιχτή κόντρα, κάτι που μπορεί να παίξει τον ρόλο του σχετικά με την επόμενη ομάδα του νεαρού άσου, αν και εφόσον, βεβαίως, κινηθούν επίσημα και οι δύο ομάδες για την απόκτησή του. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ άλλωστε, μόλις την Παρασκευή έριξε τη… βόμβα για το "ύποπτο κοουτσάρισμα" του Φυντάνη στο ματς με τον ΠΑΟΚ!

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.