Τεχνολογία

Samsung Galaxy S9: Οι δυνατότητες του νέου smartphone σε ένα βίντεο

Samsung Galaxy S9: Οι δυνατότητες του νέου smartphone σε ένα βίντεο
Τα νέα μοντέλα της Samsung αναμένονται στην Ελλάδα στις 16 Μαρτίου.

Η Samsung επέστρεψε στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης φέτος παρουσιάζοντας το τελευταίο smartphone που θα λανσάρει στην αγορά, το Galaxy S9.

Τα smartphones S9 και S9+, που μοιάζουν αρκετά με τα προηγούμενα S8 και S8+, έχουν αναβαθμιστεί πλήρως στο εσωτερικό τους προκειμένου να αποτελέσουν ”αιχμή” της εταιρείας. Tα νέα μοντέλα της κορεάτικης εταιρείας θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα στις 16 Μαρτίου.

Τα νέα S9 έχουν ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 9810, κάμερα με οπτικά διπλού διαφράγματος, ήχο Dolby Atmos, οθόνη sAMOLED QHD+ 5,8 ιντσών (2960×1440 πίξελ), μπαταρία χωρητικότητας 3.000 mAh και μόντεμ LTE Cat.18 για ταχύτητες έως 1.2Gbps. Το S9+ έχει οθόνη 6,2 ιντσών.

Η κύρια κάμερα των 12 ΜΡ διαθέτει αισθητήρα Super Speed Dual Pixel και τον πιο φωτεινό φακό που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone (F1.5), για φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν επίσης το νέο εργαλείο Bixby με τεχνητή νοημοσύνη (μεταξύ άλλων επιτρέπει στο χρήστη να στρέψει την κάμερα σε μια πινακίδα ή μενού σε ξένη γλώσσα και να έχει αυτόματη μετάφραση), έξυπνη αναγνώριση του χρήστη, δυνατότητες AR (επαυξημένης πραγματικότητας) και τα προσωποποιημένα My Emoji.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments