Lifestyle

Hell’s Kitchen: Αυτοί είναι οι βοηθοί του Έκτορα Μποτρίνι (pics)

Hell’s Kitchen: Αυτοί είναι οι βοηθοί του Έκτορα Μποτρίνι (pics)
Τη Δευτέρα ο Έκτορας Μποτρίνι και το Hell's Kitchen κάνει πρεμιέρα. Αλλά πριν από αυτό, ας γνωρίσουμε τους βοηθούς του.

Δύο sous chef, που θα καθοδηγούν τους διαγωνιζόμενους σύμφωνα με τις οδηγίες του Έκτορα Μποτρίνι, θα δούμε στο Hell’s Kitchen, το οποίο κάνει πρεμιέρα την προσεχή Δευτέρα, 5 Μαρτίου, στον ΑΝΤ1. 

Ο λόγος για τον Νικόλαο Μπίλλη, που θα είναι υπεύθυνος για την Κόκκινη Ομάδα των γυναικών και την Κωνσταντίνα Διβόλη, για τη Μπλε Ομάδα, των αντρών.

Ο Νικόλαος Μπίλλης είναι υπεύθυνος στο Botrini’s restaurant. Λατρεύει τη μαγειρική και έχει μία εσωτερική ενέργεια και δύναμη που τον ωθεί να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, να ξεχωρίζει και να διαπρέπει σε ό,τι κάνει. Έχει ομαδικό πνεύμα και κύριος στόχος του είναι η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών. Όπως δηλώνει σχετικά «Εγώ είμαι ο καλλιτέχνης και οι πελάτες, οι κριτές μου». Αγαπά την Ελλάδα, την υπέροχη κουζίνα του τόπου του, τις πρώτες ύλες, την ποικιλία και μέσα από τη μαγειρική προσπαθεί να την αναδείξει σε όλο τον κόσμο. 

Δουλεύει ως chef de cuisine στο Botrini’s restaurant. Τον ελεύθερο χρόνο του οργώνει τα Ελληνικά βουνά, τις πεδιάδες και τις θάλασσες με στόχο να ανακαλύπτει συνεχώς καινούρια μυστικά που θα απογειώνουν τα πιάτα που ετοιμάζει και τις γεύσεις στην κουζίνα του. Συμμετέχει σε σεμινάρια και ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό όπου έχει τη δυνατότητα να δοκιμάζει διαφορετικές κουζίνες σε βραβευμένα εστιατόρια με στόχο να διευρύνει τους ορίζοντές του και τις γνώσεις του στη γαστρονομία.

Η Κωνσταντίνα Διβόλη είναι prive chef σε yachts. Αποφοίτησε από τη σχολή LE MONDE στην Ελλάδα και αμέσως μετά έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σε Ινστιτούτα όπως του Paul Bocuse και τη σχολή Ferrandi. Έχει εργαστεί σε εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ των οποίων το Botrini’s restaurant (1 βραβείο Michelin) το Funky Gourmet (2 αστέρια Michelin) και το το ALERIA. Συμμετείχε επίσης σε επιδοτούμενα προγράμματα όπου είχε την ευκαιρία να δουλέψει δίπλα σε σπουδαίους chef. 

Ένας από αυτούς ήταν και ο Aduriz, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Mugaritz στην Ισπανία (2 αστέρια Michelin και 6η θέση στη λίστα με τα 100 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο) ενώ για έναν επίσης χρόνο ήταν δίπλα στον Eneko Atxa στο εστιατόριο Azurmendi στην Ισπανία (3 αστέρια Michelin και νούμερο 26 στην παγκόσμια κατάταξη) αλλά και στον Heston Blumental στο εστιατόριό του, FAT DUCK στο Λονδίνο (3 αστέρια Michelin). Εργάζεται ως private chef σε yachts και έχει κερδίσει την 1η θέση, τη 2η θέση, και την 3η θέση σε ισάριθμες συμμετοχές στο διαγωνισμό μαγειρικής Εast Mediterranean yachts show. Της αρέσει πολύ να ταξιδεύει κυρίως σε γαστρονομικούς προορισμούς. Ανάμεσα στους αγαπημένους της προορισμούς είναι η Βόρεια Ισπανία, η Ιταλία, ενώ στόχος της είναι να πάει σύντομα στο Περού. Αγαπά την κολύμβηση και παίζει βιολί. Λατρεύει τη δουλειά της ως chef σε σκάφη καθώς συνδυάζει τη μαγειρική με τα ταξίδια στη θάλασσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments