Αθλητισμός

AEK – Πανιώνιος 1-0: Λιβάγια ίσον… κορυφή!

AEK – Πανιώνιος 1-0: Λιβάγια ίσον… κορυφή!
AEK - Πανιώνιος 1-0: Αν και αγχώθηκε, λόγω της εξαιρετικής εμφάνισης του γκολκίπερ Κότνικ, η ΑΕΚ κατάφερε να... λάβει το δώρο του ΠΑΟΚ και με τον Μάρκο Λιβάγια πήρε πολύτιμη νίκη στο ΟΑΚΑ, περνώντας πλέον στην κορυφή, στο +2 από την ομάδα του Λουτσέσκου.

ΑΕΚ – Πανιώνιος 1-0: Στο ΟΑΚΑ το… πάρτι είχε στηθεί από τη στιγμή που ο Ιγκλέσιας διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο ματς της Τρίπολης, με τον Λιβάγια να δείχνει αποφασισμένος κατά τη διάρκεια του ματς, δίνοντας… υπόσχεση ότι η γιορτή δε θα σταματήσει. Το γκολ του επιθετικού της ΑΕΚ στο 21ο λεπτό στάθηκε αρκετό για να δώσει πολύτιμη νίκη στην ομάδα του Χιμένεθ η οποία βρίσκεται πλέον στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Στο 21ο λεπτό, η σέντρα πάρε-βάλε από τον Ροντρίγκο Γκάλο είχε τελικό αποδέκτη τον Μάρκο Λιβάγια, που με κεφαλιά νίκησε για πρώτη (και τελευταία φορά στο ματς) τον Κότνικ δίνοντας το ”τρίποντο χρυσάφι” στην ομάδα του. Στο πρώτο μέρος, η ”Ένωση” ήταν εξαιρετική, σπατάλησε 12 τελικές προσπάθειες αλλά δεν βρήκε το δεύτερο τέρμα που θα την ηρεμούσε οριστικά και θα έβαζε τις καρδιές των φίλων της στη θέση τους.

Στο δεύτερο μέρος, όσο η ώρα περνούσε, το άγχος ήταν έκδηλο και βάραινε τα πόδια των γηπεδούχων, ωστόσο αν και ανεβασμένοι, οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν με αξιώσεις, με αποτέλεσμα να παραμείνει αυτό το πολύτιμο 1-0 έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Πλέον, η ΑΕΚ πάει με αέρα υπεροχής στην Τούμπα, στο ντέρμπι κορυφής της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, περιμένοντας τις αποφάσεις για τις ποινές του ”δικεφάλου του Βορρά” και του Ολυμπιακού, οι οποίες μπορεί να ξεκαθαρίσουν περισσότερο την κατάσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments