Lifestyle

Η Κόνι Μεταξά άνοιξε την καρδιά της στο www.pagenews.gr

Η Κόνι Μεταξά άνοιξε την καρδιά της στο www.pagenews.gr
Η μοναχοκόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο www.pagenews.gr. «Έχω πολλές ανασφάλειες αλλά προσπαθώ να τις αντιμετωπίζω με χιούμορ!».

Η Κόνι Μεταξά είναι η αγαπημένη γυναίκα του μπαμπά της. Την αγαπά, τη στηρίζει και βέβαια φρόντισε να της κάνει το μεγαλύτερο δώρο ζωής που δεν είναι άλλο από την εργατικότητα και την εμμονή στην τελειότητα. Αδιαμφισβήτητα είναι ένα υπέρμετρα ταλαντούχο και όμορφο πλάσμα που, πέρα από την υποκριτική, το τραγούδι και το χορό, ασχολείται και με τη ζωγραφική.

 

Συνέντευξη στην Έπη Τρίμη

 

Πώς ήταν να μεγαλώνεις σε ένα σπίτι με δύο διάσημους γονείς ;

Για μένα ήταν απλά οι γονείς μου. Είχα επίγνωση ότι ήταν διάσημοι αλλά αυτό δεν άλλαζε κάτι. Ήταν εκείνοι που θα με μάλωναν εάν έκανα σκανδαλιά, που θα με έπαιρναν αγκαλιά αν έκλαιγα κι όλα αυτά που κάνουν οι γονείς.

Ο χωρισμός των γονιών σου ήταν κάτι που κατανόησες και αποδέχτηκες εύκολα; Οι γονείς μου το χειρίστηκαν με πολύ σωστό τρόπο ώστε εγώ να μην καταλάβω ότι έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό και να μην πληγωθώ. Είχαν πολύ καλές σχέσεις κι αυτό με βοήθησε να το αποδεχτώ πιο εύκολα.

Γιατί… Μεταξά και όχι Πανταζή; Για…πρακτικούς λόγους. Όταν πρωτοπήγα στην Αμερική συνειδητοποίησα ότι υπήρχε μεγάλη δυσκολία στο να προφέρουν σωστά το Πανταζή. Το Μεταξά τους φαινόταν πιο εύηχο και γενικά είναι πιο εύκολο να το προφέρουν στο εξωτερικό.

Επιστρέφοντας από την Αμερική γιατί επέλεξες να μείνεις με τον πατέρα σου κι όχι με τη μαμά σου; Γιατί τον πατέρα μου στην παιδική μου ηλικία δεν τον ευχαριστήθηκα. Δούλευε πάντα πολύ. Αισθάνθηκα λοιπόν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να αναπληρώσω το «χαμένο χρόνο».. Και είχα δίκιο γιατί ζώντας πια μια αντίστοιχη επαγγελματική καθημερινότητα, μπόρεσα να τον καταλάβω αληθινά.

Συζητάς μαζί τους ό,τι σε απασχολεί; Επηρεάζεσαι από την γνώμη τους; Ακούς αυτά που σου λένε; Εξαρτάται το θέμα έχω φιλική σχέση και με τους δυο μου γονείς αλλά μερικά πράγματα θέλω να τα κρατάω για τον εαυτό μου.

Καταλαβαίνω πως τα γονίδια στην περίπτωσή σου είναι ισχυρά… Οπότε δεν θα σε ρωτήσω πώς και επέλεξες να ασχοληθείς με τα καλλιτεχνικά… Πες μου, όμως, τι σπουδές έκανες σε Αμερική και Λονδίνο; Εάν το δούμε γονιδιακά τότε ναι ήταν μια φυσική συνέχεια. Το επέλεξα και βρήκαμε μια εξαιρετική σχολή στην Αμερική όπου έκανα τις σπουδές μου για τέσσερα χρόνια. Σπούδασα υποκριτική και μιούζικαλ και έκανα επιπλέον μαθήματα για χορό, κίνηση, σκηνοθεσία και θεατρολογία.

Στο Λονδίνο πήγα μετά τις σπουδές για να κυνηγήσω το όνειρο κι έχω ακόμα ανοικτούς λογαριασμούς κι εκεί και στην Αμερική…

Το όνομά σου και το γεγονός ότι είσαι η κόρη του Πανταζή πιστεύεις ότι σε βοήθησε στη δουλειά σου μέχρι τώρα, σου άνοιξε πόρτες ή το αντίθετο; Πρέπει δηλαδή διαρκώς να αποδεικνύεις την αξία σου; Νομίζω ότι όλοι δίνουμε καθημερινές εξετάσεις στη δουλειά μας. Σαν επαγγελματίας είμαι ιδιαίτερα επιμελής, τυπική και δουλευταρού και αφιερώνομαι ψυχή τε και σώματι σε ότι καταπιάνομαι. Το να μού ανοίγει το επίθετό μου πόρτες είναι κάτι που δεν μου αρέσει να το ακούω αλλά καταλαβαίνω ότι υπάρχει ένας σεβασμός στο όνομα του πατέρα μου. Σα χαρακτήρας όμως έχω ανάγκη να νιώσω ότι τα καταφέρνω μόνη μου και μπορώ να σταθώ στα πόδια μου.

Τηλεοπτικά σε έχουμε δει στο σήριαλ “Μοντέρνα Οικογένεια” και στο showτου Αντ-1 «YourFaceSoundsFamiliar»… Πώς σου φάνηκε η τηλεόραση; Θα ήθελες να σου γίνουν κι άλλες προτάσεις; Το ελπίζω! Ούτως ή άλλως αισθάνομαι ευλογημένη που είχα στη ζωή μου αυτές τις δύο εμπειρίες. Με τη «Μοντέρνα οικογένεια» απέκτησα πραγματικά άλλη μία οικογένεια καλλιτεχνική. Και με το YFSFαπέκτησα ακόμη μία μεγαλύτερη. ΟAnt-1 είναι ένα κανάλι που το νιώθεις σαν μια τεράστια αγκαλιά και οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί είναι τρομεροί επαγγελματίες. Όσο για τους συμπαίχτες μου τι να πρωτοπώ. Τους λάτρεψα όλους, πέρασα

απίστευτες στιγμές και νιώθω «πλουσιότερη» συναισθηματικά που τους γνώρισα.

Τηλεοπτικά, τί ενδιαφέρει την Κόνι; Ηθοποιός είμαι οπότε σίγουρα ένα σήριαλ θα με ενδιέφερε! Μου έχουν γίνει κατά καιρούς κάποιες κρούσεις και για παρουσίαση αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να είναι κοντά σε μένα. Το όνειρό μου όμως είναι το μιούζικαλ-είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση.

Εσύ αγαπάς πιο πολύ το τραγούδι ή την υποκριτική; με τί θα ήθελες να ασχοληθείς περισσότερο; Σίγουρα η υποκριτική είναι η προτεραιότητά μου. Επειδή όμως αγαπώ και το τραγούδι γι’ αυτό ανέφερα το μιούζικαλ που συνδυάζει και τα δύο.

Στο Survivor θα πήγαινες ή όχι και για ποιους λόγους; Δεν θέλεις να με δεις να πεινάω! (γέλια). Δεν νομίζω ότι θα πήγαινα επειδή δεν αντέχω χωρίς μπάνιο και φαγητό! Άσε που φοβάμαι υπερβολικά τα ζουζούνια! (γέλια)

Κεφάλαιο Social Μedia! Χρησιμοποιείς το Instagram ως εργαλείο δουλειάς; Παίρνεις χρήματα από τις φωτογραφίες που ανεβάζεις; Το Instagramείναι ένα μέσο στο οποίο συνδυάζω δύο μεγάλες μου αγάπες :τη φωτογραφία και τη μόδα. Συνεργάζομαι με κάποιες εταιρείες ώστε να έχω υλικό να φωτογραφίζω.

Είναι αρκετά sexy όλες σου οι πόζες αλλά τολμώ να πω με αυξημένη αισθητική και προσεγμένο styling… Ασχολείσαι εσύ με όλο αυτό ή έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε βοηθάνε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα; Είτε αρέσει το αποτέλεσμα είτε όχι το Instagramμου είναι κάτι για το οποίο παίρνω όλη την ευθύνη! Επιλέγω μόνη μου το conceptκαι το αναλαμβάνω από τη σύλληψη μέχρι την υλοποίησή του. Δεν πιστεύω πως όλες μου οι πόζες είναι σέξι -τουλάχιστον δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Εμπνέομαι πολύ από το “vibe” των 90s το οποίο η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά σέξι.

Έχεις δεχτεί αρνητική κριτική για τις αναρτήσεις σου. Σε έχει ενοχλήσει όλο αυτό; Πώς απαντάς στους επικριτές σου; Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους και το καταλαβαίνω. Πιστεύω πως πολύ από το υλικό που ανεβάζω είναι αρκετά “προχωρημένο” και μερικοί ίσως να το παρεξηγούν.

Ο πατέρας σου τί λέει γι’ όλο αυτό; Αυτό που έχω να του αναγνωρίσω είναι ότι δεν επεμβαίνει. Ξέρει ότι είναι κάτι που αγαπώ πολύ και ευτυχώς ως καλλιτέχνης και ο ίδιος μπορεί να το δει καλλιτεχνικά και του αρέσουν πολύ.

Βλέπω περισσότερο σε ακολουθούν γυναίκες, που δείχνουν να σε λατρεύουν… Τί μηνύματα παίρνεις εσύ από όλο αυτό; Τις αγαπώ τις γυναίκες πραγματικά! Είναι ακομπλεξάριστες! Τα μηνύματα από τις κοπέλες που με ακολουθούν είναι υπέροχα και με κάνουν να αισθάνομαι ότι έχουμε μια βαθιά επικοινωνία γιατί έχουν συλλάβει το αληθινό νόημα και το μήνυμα της όλης προσπάθειας: να μπορεί ο καθένας να είναι ο εαυτός του χωρίς να φοβάται ότι κάποιος θα τον κατά κρίνει για τον οποιοδήποτε λόγο.

Στα μηνύματά τους λοιπόν μου γράφουν ότι τις βοηθάω να είναι ο εαυτός τους και να έχουν αυτοπεποίθηση. Να μην αντιγράφουν κάποιον άλλον ή να είναι κάποια συγκεκριμένα κιλά μόνο για να είναι μέσα στην “μόδα”!

Θα ήθελες να δουλέψεις στο εξωτερικό; Το ιδανικό θα ήταν να μπορώ να δουλεύω τόσο στη χώρα μου όσο και στο εξωτερικό.

Είσαι αλήθεια μια πολύ όμορφη κοπέλα… Έχεις ανασφάλειες; Η σχέση σου με τον καθρέφτη ποια είναι; Έχω πολλές ανασφάλειες αλλά προσπαθώ να τις αντιμετωπίζω με χιούμορ! Πιστεύω ότι με το να αυτοσαρκάζομαι τις ξεπερνάω…

Έκανες προσθετική στήθους και δεν το αρνήθηκες… Αντίθετα, το παραδέχτηκες… Πώς και το αποφάσισες; Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω από 18 χρόνων, απλώς φοβόμουν. Θεωρώ πως όταν κάνεις κάποια πλαστική δεν υπάρχει λόγος να το αρνείσαι. Ξέρω ότι πολλά κορίτσια θέλουν να το κάνουν αλλά φοβούνται όποτε ήθελα να τις ενθαρρύνω να κάνουν ότι πιστεύουν ότι είναι αναγκαίο για να νιώσουν καλύτερα με τον εαυτό τους. Δεν το θεωρώ ταμπού.

Γενικά να φανταστώ είσαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, έτσι; Έχεις κάτι και κάτι άλλο που δεν το έχεις πει; «Ναι», είμαι υπέρ αλλά δεν έχω κάνει κάτι άλλο. Αν είχα κάνει θα το έλεγα. Αν αλλάξουμε κάτι που μας ενοχλεί πρέπει να υπερηφανευόμαστε γι’ αυτό και όχι να το κρύβουμε.

Είσαι από αυτές που μετράνε τις θερμίδες, που ζυγίζουν το φαγητό τους; Εν πολλοίς, προσέχεις τη διατροφή σου; Δεν ζυγίζω το φαγητό μου αλλά σίγουρα μετράω τις θερμίδες! (γέλια) Κάνω μερικές «γουρουνιές» αλλά αμέσως μετά το μετανιώνω και κάνω αυστηρή δίαιτα. Όταν αισθάνομαι πως ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ να φάω κάτι το τρώω, δεν στερούμε εκείνη την στιγμή, απλά στερούμε μετά..!

Πηγαίνεις γυμναστήριο; “Χτίζεις” κορμί ακολουθώντας κάποια συγκεκριμένη προπόνηση; Γενικά βαριέμαι πολύ το γυμναστήριο αλλά προσπαθώ να πιέζω τον εαυτό μου να γυμνάζεται γιατί το θεωρώ απαραίτητο και όχι μόνο για λόγους καλαισθησίας. Δυστυχώς αυτόν τον καιρό δεν έχω πολύ χρόνο, αλλά ελπίζω σύντομα να επανέλθω.

Έχεις ένα δικό σου, ιδιαίτερο τρόπο που ντύνεσαι… Ακολουθείς τις τάσεις της μόδας; Διαβάζεις όσα γράφουν οι fashionbloggers; Από πού αντλείς ιδέες σχετικά με τη μόδα; Μου αρέσει πολύ η μόδα και ασχολούμαι πολύ απλώς δεν την ακολουθώ πάντα. Δεν είμαι μοντέλο. Δεν μου πάνε όλα τα ρούχα! Και πιστεύω ότι αν δεν σου πάει κάτι δεν πρέπει να το φοράς μόνο επειδή είναι μόδα. Επίσης δεν μου αρέσει να φοράω πράγματα που φοράνε όλοι οι άλλοι, προσπαθώ πάντα να κάνω κάτι το λίγο διαφορετικό.

Είσαι σπάταλη γενικά; Σε τι έχεις αδυναμία; Ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά; Θα πω παπούτσια, αλλά έχω και τρελή αδυναμία στα κοσμήματα.

Θα έλεγες “ναι” σε μια γυμνή φωτογράφιση; Θα έλεγα όχι.

Εσύ τί ψάχνεις από έναν άντρα; Ποιο στυλ σού αρέσει; Κάποιον που να έχει χιούμορ. Το θεωρώ δείγμα ευφυίας..

Είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο; Πολύ!

Εμπιστεύεσαι εύκολα τους άντρες; Την έχεις πατήσει σε σχέση σου, δηλαδή αλλιώς σου παρουσιάστηκε κάποιος και αλλιώς ήταν τελικά; -Ποιος δεν την έχει πατήσει; (γέλια) Γενικά είμαι μάλλον ευκολόπιστη και γι’ αυτό την έχω πατήσει πολλές φορές. Πιστεύω όμως ότι μαθαίνω από τα λάθη μου.

Έχεις απατήσει; Σε έχουν απατήσει; Δεν έχω απατήσει ποτέ! Εάν με έχουν απατήσει…πρόβλημά τους!

Με ποιον τύπο άντρα δεν θα μπορούσες να βγεις καν; Τον επιφανειακό.

Ονειρεύεσαι να βάλεις κάποια στιγμή νυφικό; Να κάνεις οικογένεια; Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω αυτό που ζω. Η οικογένεια είναι κάτι πολύ μελλοντικό…

Έρωτας είναι για σένα… Αυθορμητισμός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments