Αθλητισμός

Αίγυπτος – Ελλάδα 0-1: Βελτιωμένη έκδοση, με υπογραφή Καρέλη!

Αίγυπτος – Ελλάδα 0-1: Βελτιωμένη έκδοση, με υπογραφή Καρέλη!
Αίγυπτος - Ελλάδα 0-1: Μια υπέροχη συνεργασία (Μπακάκης σέντρα, Καρέλης κεφαλιά) έδωσε τη νίκη στην Εθνική μας, η οποία έδειξε σαφώς καλύτερη εικόνα από την αναμέτρηση με την Ελβετία και ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Ακυρώθηκε (κακώς) ως οφσάιντ η γκολάρα του Σταφυλίδη.

Σαφώς βελτιωμένη, με περισσότερη όρεξη και καλύτερη αποδοτικότητα στην επίθεση παρουσιάστηκε στη Ζυρίχη η Εθνική Ομάδα, η οποία επικράτησε με 1-0 της Αιγύπτου χάρη στο γκολ του Νίκου Καρέλη στο 30ο λεπτό, με τον 26χρονο φορ να επιστρέφει στη ”γαλανόλευκη” έπειτα από το Σεπτέμβριο του 2016 και να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από μια υπέροχη φάση και σέντρα ακριβείας του Μπακάκη στην καρδιά της άμυνας των αντιπάλων.

Η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε ήταν ”νοικοκυρεμένη” στα μετόπισθεν, με τους Αιγύπτιους να μη βρίσκουν χώρους για να αναπτυχθούν στο πρώτο μέρος και κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη μεγάλη φάση της στο ματς, ενώ είχε ακυρωθεί και το υπέροχο γκολ του Σταφυλίδη ως οφσάιντ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι διεθνείς μας βρήκαν χώρους και έφτιαξαν αρκετά καλές στιγμές μπροστά από τα καρέ των Αιγυπτίων, αλλά το τελείωμα του Σταφυλίδη στο 59ο λεπτό, η κεφαλιά του Τζαβέλλα στο 63ο, το δυνατό σουτ του Ταχτσίδη στο 65ο λεπτό και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα στο 83ο λεπτό  δεν μπόρεσαν να περάσουν από τον Αουάντ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments