Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Προς ενεργοποίηση η ποινή αφαίρεσης βαθμών για τον Βέμερ
Προς ενεργοποίηση η ποινή αφαίρεσης βαθμών για τον Βέμερ | Pagenews.gr
Pagenews Team 30 Μαρτίου 2018, 10:32 30 Μαρτίου 2018, 10:32

nttttt

Για το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της καταγγελίας του Γερμανού πρώην μπακ του Παναθηναϊκού κατά των "πρασίνων" από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Η πλευρά του Παναθηναϊκού ζήτησε για εκ νέου αναβολή, ωστόσο η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά. 

«Έχουμε έτοιμα αναβολής γιατί μέσα σε 1,5 μήνα βρισκόμαστε από την επιβολή στην ενεργοποίηση. Κανονικά σε άλλες περιπτώσεις αυτή η διαδικασία διαρκεί 3-4 μήνες, σε υποθέσεις της FIFA από 6-8 μήνες. Έχουν γίνει προσεγγίσεις, ζητούμε να υπάρξει μία ισότιμη μεταχείριση», υποστήριξε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Άλκης Παπαντωνίου. 

Από την πλευρά του ο νομικός εκπρόσωπος του Βέμερ, Πάρις Ατλαμάζογλου επισήμανε ότι: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν μας έχει δώσει ούτε ένα ευρώ απ’ όταν ξεκίνησε η διαδικασία, από τα τέλη Ιουλίου. Δεν μπορώ να ακούω άλλο ψέματα. Έκαναν δύο προτάσεις, η μία έλεγε να δώσουν 200 χιλ. ευρώ και να χαρίσουμε τα υπόλοιπα και η άλλη να δώσουν 50 χιλ. ευρώ κι όλα τα υπόλοιπα σε δόσεις. Όλες οι άλλες προτάσεις ήταν σε καφενειακό επίπεδο», με την ένταση ανάμεσα στους δύο δικηγόρους να συνεχίζεται ακόμη και μετά το τέλος της διαδικασίας.

Να σημειώσουμε πως αν η απόφαση για αφαίρεση τριών βαθμών βγει πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εξοφλήσει τον παίκτη εντός τριών ημερών από το κυριακάτικο ντέρμπι. Αν ωστόσο εκδοθεί αργότερα, τότε θα έχουν προθεσμία ενός τριημέρου μετά τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στις 15/4.

Ετικέτες: 


2018