Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Κωστής Χατζηδάκης για ενδεχόμενο εκλογών: Τα πάντα είναι ανοιχτά
Κωστής Χατζηδάκης για ενδεχόμενο εκλογών: Τα πάντα είναι ανοιχτά | Pagenews.gr
Pagenews Team 31 Μαρτίου 2018, 14:28 31 Μαρτίου 2018, 14:28

Τα πάντα είναι ανοιχτά καθώς τα πράγματα εξελίσσονται πέρα από τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης όσον αφορά το ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές.

Ο κ. Χατζηδάκης σε συνέντευξή του στα «Νέα» στοιχειοθετώντας την άποψή του κάνει λόγο για «αποδρομή της κυβέρνησης» καθώς όπως δηλώνει, από τον περασμένο Σεπτέμβρη, επιδίδεται σε «τζούφιες» πολιτικές και επικοινωνιακές «αντεπιθέσεις» είτε πρόκειται για διεθνείς συναντήσεις, είτε για το κοινωνικό μέρισμα, το Σκοπιανό, τη Νovartis.

Σε ό,τι αφορά τη Νovartis ο κ. Χατζηδάκης χαρακτηρίζει παραλογισμό της κυβερνητικής πλειοψηφίας το αίτημα να προσέλθουν στην Προανακριτική Επιτροπή οι πολιτικοί των οποίων τα ονόματα αναφέρονται στη δικογραφία «για να εκφράσουν την άποψη τους εάν έχει ή μη αρμοδιότητα στην υπόθεση τους».

Επίσης, κατηγορεί την κυβέρνηση για διγλωσσία στο Σκοπιανό και στα ελληνοτουρκικά τονίζοντας ότι στη θέση της η ΝΔ θα είχε μια πολιτική με συγκεκριμένες δράσεις μεταξύ των οποίων και η σύσταση Μόνιμου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας όπου θα γινόταν «συνεχής ανάλυση και σχεδιασμός για την πρόληψη και αντιμετώπιση κρίσεων».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιμένει ότι δεν υπάρχει καθαρή έξοδος από το μνημόνιο. Χαρακτηρίζει την κυβέρνηση «βαρίδι» για την οικονομία και κάνει λόγο για προσλήψεις ημετέρων «εις υγεία των κορόιδων που πληρώνουν από τους φόρους τους για να σιτίζεται ένας κομματικός στρατός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φώφη Γεννηματά: Ζητά άμεση αναθεώρηση του Συντάγματος
Σταύρος Θεοδωράκης: Κάποιοι θέλουν νεκρά τα μνημεία μας
Φώτης Κουβέλης: Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε τον όρο "ομηρεία"
Γιάννης Μπαλάφας: Οι στρατιωτικοί να γυρίσουν χωρίς ανταλλάγματα και συμψηφισμούς

Ετικέτες: 


2018