Τεχνολογία

Samsung: Λανσάρει τα νέα Notebook 3 και Notebook 5

Samsung: Λανσάρει τα νέα Notebook 3 και Notebook 5
Τα δύο φορητά συστήματα της Samsung θα είναι αρχικά διαθέσιμα στην αγορά της Κορέας.

Η Samsung προχώρησε στο λανσάρισμα των νέων της medium range φορητών υπολογιστών, Notebook 3 και Notebook 5.

Σε σύγκριση με τα Notebook 9 και Notebook 7 Spin της Samsung, τα Notebook 3 και Notebook 5 είναι αρκετά απλούστερες προτάσεις τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο εξοπλισμού. Εξωτερικά, υιοθετείται μία premium διάθεση με ”zero-screw” σχεδιασμό που συνήθως συναντάται σε πιο high-end προτάσεις, αν και έτσι καθίσταται δυσκολότερη η επισκευή ή η αναβάθμιση ενός τέτοιου συστήματος.

Τα δύο laptops είναι διαθέσιμα σε χρωματικές εκδόσεις Misty Gray, Night Charcoal, Deep Peach και Pure White (για το Notebook 3) και σε Light Titan (για το Notebook 5). Σε επίπεδο εξοπλισμού τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν επεξεργαστές Intel Core 8ης και 9ης γενιάς.

Το Notebook 3 διατίθεται σε εκδόσεις 14 και 15 ιντσών, με την τελευταία έκδοση να διατίθεται και με Full HD οθόνη ενώ οι υπόλοιπες εκδόσεις διαθέτουν οθόνες ανάλυσης HD. Τα γραφικά του Notebook 3 στις 15 ίντσες αναλαμβάνει το Nvidia MX110. Το Notebook 5 θα διατίθεται σε μία μόνο έκδοση με γραφικά Nvidia MX150 και οθόνη Full HD διαγωνίου 15,6 ιντσών. Τα δύο φορητά συστήματα της Samsung θα είναι αρχικά διαθέσιμα στην αγορά της Κορέας, για να ακολουθήσουν οι αγορές της Κίνας και της Βραζιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Samsung: Σχεδιάζει να πουλήσει 320 εκατομμύρια τηλέφωνα το 2018

Τα ολοκαίνουργια Samsung Galaxy S9 και S9+ ήρθαν σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Ασύρματη φόρτιση με εμβέλεια δωματίου ετοιμάζει η Samsung

Samsung: Το νέο έξυπνο ψυγείο της θα δέχεται φωνητικές εντολές (pic)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments