Διεθνή

Αυστρία: Επίθεση του πρώην καγκελάριου στον Κουρτς

Αυστρία: Επίθεση του πρώην καγκελάριου στον Κουρτς
Με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του διαδόχου του ως επικεφαλής της αυστριακής κυβέρνησης, αναφέρθηκε ο πρώην Αυστριακός Καγκελάριος Κρίστιαν Κερν.

Σε μια μακρά συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα Der Standard, με την ευκαιρία των πρώτων 100 ημερών της νέας κυβέρνησης στην Αυστρία , ο Κρίστιαν Κερν, αποκαλώντας τον διάδοχο του, Σεμπάστιαν Κουρτς στην καγκελαρία «δεξιό λαϊκιστή» επισημαίνει χαρακτηριστικά πως «έχουμε να κάνουμε με μία ολίσθηση προς τα δεξιά, όπου πρώην Συντηρητικοί συνασπίζονται με την εθνικιστική δεξιά και υπονομεύουν από κοινού το κράτος».

Σύμφωνα με τον πρώην καγκελάριο, καθήκον τώρα της Σοσιαλδημοκρατίας είναι να καταδείξει και να καταστήσει δημοφιλείς τις εναλλακτικές στις οποίες τον ρόλο παίζουν η αλληλεγγύη και οι ίσες ευκαιρίες, και όπως τονίζει ο ίδιος, ως αρχηγός της αντιπολίτευσης θέλει να ακολουθήσει μία πολιτική που δεν ωθεί τους ανθρώπους να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου, ακόμη και αν με τον τρόπο αυτό θα μπορούσε να χάσει εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σεμπάστιαν Κουρτς: Ποιος είναι ο 31χρονος Αυστριακός, που θα γίνει ο νεότερος ηγέτης στον κόσμοΕκλογές στην Αυστρία: Φαβορί ο 31χρονος Σεμπάστιαν Κουρτς

Σεμπάστιαν Κουρτς : "Αποτυχημένη" η πολιτική ποσοστώσεων στο προσφυγικό

Σεμπάστιαν Κουρτς: Επίσημη επίσκεψη σε Μέρκελ και Μακρόν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments