Αθλητισμός

Διαψεύδει η Nova ότι έκανε πρόταση στους τηλεοπτικά “άστεγους”

Διαψεύδει η Nova ότι έκανε πρόταση στους τηλεοπτικά “άστεγους”
«Όνειρα θερινής νυκτός» χαρακτηρίζει η Nova τα όσα λέγονται περί πρότασης προς τις ομάδες που παραμένουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόταση της Nova (μαζί με κάποιο ελεύθερο κανάλι) προς τις ΠΑΕ που εξακολουθούν να είναι «άστεγες» τηλεοπτικά, το συνδρομητικό κανάλι προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευση, χαρακτηρίζοντας τα όσα λέγονται ως «όνειρα θερινής νυκτός που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας, μάλιστα, υπενθύμιζαν ότι οι εν λόγω παράγοντες αλλά και τα επιτελικά στελέχη της Super League, είχαν απορρίψει τις προτάσεις για αναβάθμιση του προϊόντος (όπως η μείωση των ομάδων), καθώς και την πρόταση των 30 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλου του πρωταθλήματος.

Η Nova, που έχει ήδη τα τηλεοπτικά δικαιώματα 8 ομάδων της μεγάλης κατηγορίας με ξεχωριστές συμφωνίες, τονίζει πως θα περιμένει να οριστικοποιηθούν οι ΠΑΕ που θα αδειοδοτηθούν για το επόμενο πρωτάθλημα, ώστε να αποφασίσει ποιες ακόμα θα εντάξει στο «ρόστερ» της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments