Αυτοκίνητο

Volkswagen Touareg: Κάνει τον… Κινέζο!

Volkswagen Touareg: Κάνει τον… Κινέζο!
To Touareg είχε την τιμητική του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου. Δεν είναι η πρώτη φορά που η VW ποντάρει στην προβολή ενός σημαντικού της μοντέλου στην ασιατική αγορά. Είναι μια αγορά που γνωρίζει άνοδο. Τόσο στα μεγάλα SUV όσο και τις πιο πολυτελείς προτάσεις.

Άλλωστε πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία. Οι προηγούμενες δύο γενιές του μοντέλου πούλησαν σχεδόν ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα.

Στο νέο Touareg η Volkswagen παρουσιάζει για πρώτη φορά το Innovision Cockpit, έναν ενιαίο, πλήρως ψηφιακό πίνακα ελέγχου. Στο Innovision Cockpit, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, διάστασης 12 ιντσών και το σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας Discover Premium σε οθόνη 15 ιντσών.

Το νέο Touareg λανσάρεται με τη μεγαλύτερη γκάμα συστημάτων ελέγχου, υποβοήθησης και άνεσης που έχει παρουσιάσει ποτέ η Volkswagen.

Τεχνολογίες όπως η Night Vision (ανίχνευση ανθρώπων και ζώων στο σκοτάδι μέσω κάμερας θερμικής απεικόνισης), η Roadwork Lane Assist (ημιαυτόνομη οδήγηση και διατήρηση του αυτοκινήτου στη λωρίδα κυκλοφορίας για ταχύτητα έως 60 χλμ./ώρα), ενεργή τετραδιεύθυνση που κάνει την οδήγηση του νέου Touareg αντίστοιχα εύκολη όσο και ενός compact SUV και σύστημα φωτισμού IQ.Light – LED matrix για οδήγηση με έξυπνη μεγάλα σκάλα φώτων συνεχώς ενεργοποιημένη, είναι μόνο τέσσερις από τις πάμπολλες νέες τεχνολογίες του νέου Touareg.

Όλα τα νέα του αυτοκινήτου και όχι μόνο στην ειδική κατηγορία του www.pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments