Αυτοδιοίκηση

Χανιά: «Κλείνει» το Ενετικό λιμάνι για τα οχήματα

Χανιά: «Κλείνει» το Ενετικό λιμάνι για τα οχήματα
Κλειστό θα παραμείνει το Ενετικό λιμάνι των Χανίων για τα αυτοκίνητα μετά από σχετική απόφαση.

Τέλος στην κυκλοφορία και την στάθμευση οχημάτων στη χερσαία ζώνη του Ενετικού Λιμένα Χανίων βάζει απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Η απόφαση εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης. 

 Με την απόφαση απαγορεύεται η κίνηση τροχοφόρων στη χερσαία λιμενική ζώνη καθ’ όλο το έτος, ενώ επιτρέπεται η κίνηση μόνο οχημάτων τροφοδοσίας, έως 5 τόνους, από 07:00 – 09:00 καθημερινά, καθώς και ειδικών οχημάτων (ΑΜΕΑ, ΤΑΧΙ, ζωήλατα, ποδήλατα) υπό προϋποθέσεις, ενώ απαγορεύεται η στάση και στάθμευση οχημάτων σε όλη τη χερσαία λιμενική ζώνη καθώς και στην Πλατεία Κατεχάκη ανατολικά και δυτικά του Παλαιού Τελωνείου.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής της απόφασης από τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 θα ξεκινήσουν έλεγχοι από τη Λιμενική Αρχή. Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Ταμείο σε εξέλιξη βρίσκονται αυτό το διάστημα εργασίες που αφορούν μεταξύ άλλων στην συντήρηση των πλακοστρώσεων, των πλωτών προβλητών, των ξύλινων κατασκευών, καθώς και στην τοποθέτηση της απαραίτητης σήμανσης για την εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, σύμφωνα και με τη σχετική εγκεκριμένη μελέτη στην περιοχή του Ενετικού Λιμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατακόρυφη αύξηση τουριστών στα Λουτρά Πόζαρ

Η Κεφαλονιά του 1980 σε ένα υπέροχο οδοιπορικό (vid)Κρήτη: Αυξάνεται σταδιακά η κίνηση επισκεπτών λόγω ΠάσχαΈλενα Κουντουρά: Επιπλέον δύο εκατ. τουρίστες θα επισκεφτούν την Ελλάδα το 2018

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play