Οικονομία

Revolut: “Επενδύει” στην Ελλάδα

Revolut: “Επενδύει” στην Ελλάδα
Την επένδυσή της στην Ελλάδα εγκαινιάζει η Revolut, ανοίγοντας κι επισήμως τα γραφεία της.

Η Revolut ανακοίνωσε επίσημα το άνοιγμα των γραφείων της στη χώρα μας και τα πρώτα μηνύματα είναι ιδιαίτερα επιθετικά προς το τραπεζικό σύστημα. 

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα προσφέρει στους Έλληνες χρήστες την εφαρμογή τη δυνατότητα να ανοίξουν ένα τρεχούμενο λογαριασμό εντελώς δωρεάν μέσα από την εφαρμογή, και έτσι να πραγματοποιούν εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές χρημάτων, να διατηρούν και να τα ανταλλάσσουν σε 25 διαφορετικά νομίσματα, αλλά και να τα ξοδεύουν σε όλο τον κόσμο με τη χρήση της Revolut MasterCard.

Στόχος της όπως τονίζει να διαταράξει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, προσφέροντας στους έλληνες χρήστες της εφαρμογής τη δυνατότητα να ανοίξουν έναν τρεχούμενο λογαριασμό δωρεάν μέσα από την εφαρμογή. 

Η Ελλάδα άλλωστε  είναι μια από τις καλύτερες αγοράς της Revolut, με 60.000 χρήστες, κάτι που το επιβεβαιώνει και το πρόσφατο άνοιγμα των γραφείων της FinTech στην Αθήνα με τον Δημήτρη Λιτσικάκη σαν Country Manager.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην πρόσφατη ανακοίνωση: «Η Fintech με έδρα το Λονδίνο έχει ως στόχο να γίνει ο καθημερινός τρεχούμενος λογαριασμός για τους Έλληνες και υπόσχεται να καταργήσει τα σύνορα και να εξαλείψει τα κρυφά τραπεζικά τέλη καθώς στοχεύει σε 150.000 Έλληνες πελάτες μέχρι το τέλος του έτους«. Αν όντως καταφέρει να πιάσει τους 150.000 χρήστες στην χώρα μας μέχρι το τέλος του 2018 θα είναι άλλο ένα ρεκόρ και θα αρχίσει να γίνεται ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για τις τράπεζες.

Ο Νικολάι Στορόνσκι, ιδρυτής και CEO της Revolut δήλωσε σχετικά: «Οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες έχουν επωφεληθεί από τους πελάτες τους για χρόνια με με υψηλές τραπεζικές προμήθειες και ανεπαρκή τεχνολογία. Η Revolut είναι εδώ για να τερματίσει το πάρτι για τους τραπεζίτες και να προσφέρει στην Ελλάδα μια καθημερινή, καινοτόμο τραπεζική εναλλακτική λύση. Εκτός από την αναδιαμόρφωση των παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, έχουμε θέσει την τεχνολογία στην καρδιά των υπηρεσιών μας, με άμεσες ειδοποιήσεις δαπανών, βελτιωμένες αναλύσεις, κατηγοριοποίηση δαπανών, εργαλεία προϋπολογισμού και ισχυρά μέτρα ασφαλείας, όπως η δυνατότητα μπλοκαρίσματος της κάρτας σας και ενεργοποίησης της ασφάλειας βάσει τοποθεσίας”.

Η γρηγορότερα αναπτυσσόμενη Fintech στην Ευρώπη είναι σίγουρη ότι μπορεί να γίνει ένα οικονομικό κόμβο για τη διαχείριση ολόκληρης της οικονομικής ζωής σας, με υπηρεσίες όπως άμεσες χρεώσεις, εξοικονόμηση χρημάτων, ταξιδιωτική ασφάλιση με geolocation και αποκλειστική έκθεση σε κρυπτονομίσματα.

Από την έναρξη λειτουργίας της τον Ιούλιο του 2015, η καινοτόμος fintech έχει προσελκύσει πάνω από 1.700.000 χρήστες και έχει επεξεργαστεί πάνω από $10B σε συναλλαγές μέχρι σήμερα. Η Revolut ήδη διαθέτει πάνω από 60.000 Έλληνες πελάτες με μηδενική δαπάνη σε μάρκετινγκ και είναι βέβαιη ότι μπορεί να φτάσει τους 150.000 Έλληνες χρήστες μέχρι το τέλος του έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΕΒ: Η υπερφορολόγηση καθηλώνει τη χώρα σε μία υποτονική ανάπτυξη

Σκέρτσος για επέκταση των συλλογικών συμβάσεων: Επιστροφή στην ιδιαιτερότητα της ελληνικής εξαίρεσης

ΣΕΒ: Στις τελευταίες θέσεις της ΕΕ στη βιώσιμη ανάπτυξη η Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments