Αθλητισμός

Σίνγκλετον – Ντένμον: “Να πάρουμε τον τίτλο στο Βελιγράδι και το πρωτάθλημα της Ελλάδας” (vid)

Σίνγκλετον – Ντένμον: “Να πάρουμε τον τίτλο στο Βελιγράδι και το πρωτάθλημα της Ελλάδας” (vid)
Κρις Σίνγκλετον και Μάρκους Ντένμον έδωσαν το... σύνθημα για τα παιχνίδια με την Ρεάλ, τονίζοντας πως στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods είναι η κατάκτηση της Euroleague και της Stoiximan.gr Basket League!

Οι δύο Αμερικανοί άσοι μίλησαν στην κάμερα του ΟΠΑΠ και λίγο πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Ρεάλ (21:15) τόνισαν πως στόχος των «πράσινων» είναι η κατάκτηση της κορυφής της Euroleague αλλά και η διατήρηση των κεκτημένων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Θέλω να κερδίζω πάντα. Στόχος είναι να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια, να πάμε στο Final Four, να πάρουμε τον τίτλο στο Βελιγράδι και μετά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα», ανέφερε ο Κρις Σίνγκλετον, με τον Ντένμον να αναφέρει: «Προφανώς ο στόχος είναι ο τίτλος, όλοι μας παλεύουμε γι’αυτό».

«Πρέπει να κρατήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας για να φτάσουμε πιο κοντά στο Final Four. Κάθε παιχνίδι θα είναι κρίσιμο, αλλά το πρώτο είναι πολύ σημαντικό επειδή όποιος πάρει τη νίκη θα έχει τον έλεγχο στα επόμενα ματς», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Σίνγκλετον, προτού αναφέρει ο Ντένμον πως «το πιο σημαντικό είναι να βγάζουμε την ενέργειά μας στο παρκέ, είτε παίζουμε εντός είτε παίζουμε εκτός έδρας. Κάθε αγώνας είναι νοκ-άουτ και το καταλαβαίνουμε αυτό, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Σχετικά με το αν βοηθά στην «πράσινη» ψυχολογία η νίκη επί της Ρεάλ στο ΟΑΚΑ στη Regular Season, ο Σίνγκλετον ανέφερε στην κάμερα του ΟΠΑΠ: «Το γυρίσαμε το παιχνίδι, πήραμε τη νίκη αλλά τώρα κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη».

Παράλληλα, ο Μάρκους Ντένμον ανέφερε: «Τώρα θέλουμε να προσπαθήσουμε να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ, να είμαστε κλειδωμένοι ως ομάδα και να κάνουμε την δουλειά μας».

Τέλος, οι δύο Αμερικανοί άσοι στάθηκαν και στα… κλειδιά που θα κρίνουν τα παιχνίδια με την Ρεάλ. Ο Ντένμον τόνισε πως «η Ρεάλ σαν ομάδα σκοράρει πολλούς πόντους, οπότε θα είναι πολύ σημαντικό να τους εξουδετερώσουμε με την ενέργεια και την άμυνά μας».

Από την πλευρά του, ο Σίνγκλετον ανέφερε: «Έχουν πολύ καλούς παίκτες, ειδικά για την Euroleague. Πρέπει να κάνουμε ομαδική δουλειά αν θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραντεβού για ξύλο από οπαδούς δύο μεγάλων ομάδων – Εικόνες που σοκάρουνΤο fair play της χρονιάς από 13χρονο στην Ιταλία: Αστόχησε επίτηδες σε πέναλτι! (vid)Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία για την ΠΑΕ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments