Αθλητισμός

Δεν είναι μόνο ο Κουρμπέλης: Ποιον άλλο “πράσινο” παίκτη κοιτάζει ο Ολυμπιακός

Δεν είναι μόνο ο Κουρμπέλης: Ποιον άλλο “πράσινο” παίκτη κοιτάζει ο Ολυμπιακός
Ποιος ξένος παίκτης του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει να θυμίζει στο λιμάνι το παρελθόν!

Αν δεν αλλάξει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό και στα διοικητικά του, τότε το καλοκαίρι αναμένεται να ανοίξει η πόρτα της μεγάλης φυγής. Και μαζί με τον Ουζουνίδη, που δεδομένα θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι, αφού έχει κουραστεί πάρα πολύ από τη δύσκολη σεζόν που είχε στον Παναθηναϊκό, θα φύγουν και πολλοί ποδοσφαιριστές.

Όχι απαραίτητα μόνο εκείνοι που τελειώνει το συμβόλαιό τους. Για παράδειγμα, ο Λουτσιάνο έχει συμβόλαιο δύο ακόμα χρόνων, αλλά αν η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν αλλάξει, ο Βραζιλιάνος θα φύγει από τους πρώτους.

Ο Ολυμπιακός, που θέλει να προχωρήσει σε ριζική ανανέωση του ρόστερ του, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερος την επόμενη σεζόν, ήδη κοιτάζει περιπτώσεις παικτών του Παναθηναϊκού που θα μπορούσαν να του προσφέρουν λύσεις.

Η μία απ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι φυσικά του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού… αρέσει σε όλους, ο ίδιος προτιμά φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό να πάει στο εξωτερικό, κάτι που έδειξε και τον περασμένο Ιανουάριο με τη στάση του και την άρνησή του να πάει στον ΠΑΟΚ. Όμως δεν είναι μόνο ο Κουρμπέλης.

Το τελευταίο διάστημα στο λιμάνι έχουν αρχίσει να ασχολούνται ολοένα και περισσότερο με έναν παίκτη που στο παρελθόν εκείνοι θέλησαν να τον φέρουν στην Ελλάδα. Τον Άντονι Μουνιέ. Από τη μέρα που ο Γάλλος μπήκε στο Καραϊσκάκη και… αλώνισε, παίζοντας μόνος του την άμυνα του Ολυμπιακού, οι "ερυθρόλευκοι" άρχισαν να θυμούνται τα στοιχεία που τον είχαν ξεχωρίσει πριν μερικά χρόνια και τον είχαν κάνει να μπει ψηλά στη λίστα τους.

Ο Μουνιέ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά πως θα είναι παίκτης του τριφυλλιού και μετά το καλοκαίρι. Αν παραμείνει μάλιστα η διοίκηση Αλαφούζου, δύσκολα θα μπορεί να κρατήσει τον παίκτη, που επίσης έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με τα οικονομικά όπως οι συμπαίκτες του. Και στο λιμάνι σίγουρα θα χαρούν αν ακούσουν πως ο Μουνιέ φεύγει από τον Παναθηναϊκό και δεν θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιεμπονγκσάντ: "Θα αλλάξει επίπεδο ο Παναθηναϊκός, να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ"

Τα είπαν Αλαφούζος – ΠιεγκμπονσάντΟι όροι της Pan Asia στον Αλαφούζο για την ΠΑΕ"Τρελάθηκαν" οι οπαδοί του ΠΑΟ με την εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments