Ελλάδα

Αιτωλοακαρνανία: Βρέθηκαν κούκλες «βουντού» σε σπήλαιο στο Θέρμο (pics)

Αιτωλοακαρνανία: Βρέθηκαν κούκλες «βουντού» σε σπήλαιο στο Θέρμο (pics)
Εύρηματα που παραπέμπουν σε μάγια στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο σπηλαιολόγος Κωνσταντίνος Μπακολίτσας βρήκε σε σπήλαιο στο Πετροχώρι Θέρμου στην Αιτωλοακαρνανία αντικείμενα που παραπέμπουν σε μαύρη μαγεία.

Ο σπηλαιολόγος βρήκε κέρινα ομοιώματα με καρφίτσες στο σώμα, καρφιά, λουκέτα, τρίχες, σαπούνια, νύχια ενώ κάποια ήταν δεμένα με σκοινί.

Ο ίδιος κάνοντας μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «»Vudu» Cave στο Πετροχώρι (Petroxori)… από την Κλασική Εποχή κι έπειτα έχουν βρεθεί ομοιώματα, κυρίως μολύβδινα (τα συγκεκριμένα είναι κέρινα), που παριστάνουν τα θύματα της βλαπτικής μαγείας.

Αυτά τα ομοιώματα (καταπασσαλεύσεις) οι μάγοι είτε τα έδεναν με δεσμά, είτε τα τρυπούσαν με καρφιά (στα δικά μας συμβαίνουν και τα δύο) και στη συνέχεια τα έθαβαν σε τάφους ή τα πετούσαν σε πηγές, ποταμούς ή λίμνες (στην περίπτωσή μας σε σπήλαιο-βάραθρο)…».

Πηγή: Aixmi-news.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κεφαλονιά: Νέα στοιχεία – σοκ για τους σατανιστές (pics)Αιτωλοακαρνανία: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητοΑιτωλοακαρνανία: Βράχος έπεσε σε εκκλησία πριν τον ΕπιτάφιοΑιτωλοακαρνανία: Άγρια δολοφονημένη εντοπίστηκε η 44χρονη αγνοούμενη μητέρα