Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Κριοί, Υδροχόοι, Ζυγοί, Καρκίνοι, Ταύροι: Έχετε νέα από το ερωτικό σας παρελθόν. Επανασύνδεση !
Κριοί, Υδροχόοι, Ζυγοί, Καρκίνοι, Ταύροι: Έχετε νέα από το ερωτικό σας παρελθόν. Επανασύνδεση ! | Pagenews.gr
Pagenews Team

Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 22/04

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Πολλά τα καλά που έχουν προκύψει μέσα στον ερωτικό σας δεσμό. Είστε το ζώδιο που θα βρεθείτε μέσα σε μόνιμες δεσμεύσεις, μέσα στο Καλοκαίρι.

Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ταύρος: Μπορείτε να ανεβάσετε αν θέλετε του ρυθμούς μια υποτονικής σχέσης, και να φέρετε πιο κοντά τα ερωτικά συναισθήματα επιτέλους.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Δίδυμοι: Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, θέλουν να λήξετε όλη αυτή την δύσκολη ερωτική κατάσταση, που πραγματικά σας έχει αποσυντονίσει από την ζωή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Καρκίνος: Κάποιος που σας έχει ερωτευτεί σιωπηλά, θέλει να σας πλησιάσει, για να σας γνωρίσει πιο καλά. Κρατήστε την έκπληξη σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Λέων: Μην μεταφέρετε την ένταση και την πίεση, των εργασιακών σας συνθηκών μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Δεν θα βοηθήσει πουθενά.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Παρθένος: Είσαστε οι απόλυτα υπεύθυνοι για τις άσχημες καταστάσεις, μέσα στην σχέση σας. Έχει έρθει η ώρα για να πάρετε και τις τελικές αποφάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός: Το ταίρι σας, με μεγάλη του χαρά θα σας ανακοινώσει τις σκέψεις και τις επόμενες του κινήσεις, που θα σας κάνουν και πλέον επίσημο ζευγάρι.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Σκορπιός: Είναι μια περίοδος που θα συμβούν πολλά και καλά. Χρήματα και νέοι έρωτες, θα γεμίσουν την ζωή σας και θα αλλάξουν και την ψυχολογία σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Τοξότης: Οι παιδιάστικες συμπεριφορές που αντιμετωπίζετε από τον άνθρωπο σας, μάλλον σας έχουν κουράσει. Καλύτερα να το συζητήσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Αιγόκερως: Μην αγνοείτε τα σημάδια που βγαίνουν μπροστά σας, και σας καλούν – υποδεικνύουν για να ψάξετε πιο βαθιά μέσα στην σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Υδροχόος: Από τον καινούργιο μήνα, θα έχετε και τα χρήματα που ζητάτε για να υλοποιήσετε καταστάσεις, και μέσα στην ερωτική σας καθημερινότητα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς: Ένα αγαπημένο σας άτομο, θα έρθει πιο κοντά σας. Ίσως ένας φίλος ή ένα συγγενικό πρόσωπο και θα ζητήσει την βοήθεια – συμβουλή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018