Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Αστρολογία 23-29/04 Διανοητικοί Έρωτες
Αστρολογία 23-29/04 Διανοητικοί Έρωτες | Pagenews.gr
Pagenews Team

Όχι άλλη χρονοτριβή!

Η ανοιξιάτικη αφύπνιση κορυφώνεται αυτή την Τρίτη 24 Απριλίου.

Η φλογερή Αφροδίτη μπαίνει τους Διδύμους γεμάτη όρεξη για φλερτ, γεμίζοντας την ατμόσφ αιρα με χαρωπές πεταλούδες!

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στους Διδύμους μέχρι τις 19 Μαΐου, προκαλώντας τις πιο «πιπεράτες» διαπροσωπικές επαφές. Αυτό που διαφοροποιεί το γενικότερο κλίμα, είναι ότι κανείς δεν θα εστιάζει στην εμφάνιση και μόνο. Ο ερωτισμός που αποπνέει ο καθένας θα καταστεί ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, όσο η θεά της πρόκλησης θα φιλοξενηθεί στο ζώδιο που χρειάζεται και διανοητικά κεντρίσματα για να ανταποκριθεί!

Επιστρατεύσετε το ταλέντο σας στην τέχνη του διαλόγου για να κάνετε τις προσεγγίσεις σας. Αν δεν έχετε κάποιο θέμα να συζητήσετε, ας γίνει αυτό το ζητούμενό σας για να εξελίξετε πολιτιστικά τον εαυτό σας. Μελετήστε άρθρα για γενικότερα θέματα, επιστρέψτε στην απόλαυση της ανάγνωσης πραγματικών βιβλίων, κάντε μια μικρή αποτοξίνωση από τις ηλεκτρονικές συσκευές σας και τις κουτσομπολίστικες ιστοσελίδες.

Αυτή είναι η ιδανική εβδομάδα για να μοιραστείτε με τους φίλους σας ιδιαίτερες εμπειρίες στις εξόδους σας. Επισκεφθείτε κάποια Μουσεία, πηγαίνετε σε εκθέσεις με δουλειά ανερχόμενων καλλιτεχνών, παρακολουθήστε όλοι μαζί διαλέξεις. Αντί για τα γνωστά στέκια σας, προτιμήστε το βράδυ χώρους με ζωντανή μουσική ή μια θεατρική παράσταση. Μετά από αυτή την πολιτιστική εξόρμηση, είναι βέβαιο ότι δεν θα σας λείψουν τα εναύσματα για να ξεκινήσει μια συζήτηση!

Όλη αυτή η διάθεση για διάλογο, θα ανεβάσει πολύ τη θερμοκρασία και στη θεματολογία των ζευγαριών… Όσα λέτε στην κρεβατοκάμαρα, τώρα θα απολαμβάνετε πολύ περισσότερο να τα θίγετε και εκτός αυτής! Γεμίστε τις ώρες που περνάτε μαζί με καινούργιες δραστηριότητες, με μεγάλες παρέες και με διαδρομές σε δρόμους της πόλης που δεν έχετε εξερευνήσει!

Η παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους θα επηρεάσει ευεργετικά την επικοινωνία σας. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνετε πολύ καλύτεροι ακροατές, κάτι που θα εκπλήξει ευχάριστα όσους σας έχουν συνηθίσει ως λάτρεις μονολόγων σας. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να δοκιμάσετε να ανταποκρίνεστε σε αυτά που λένε οι άλλοι, αντί να σπεύδετε να απαντάτε ή να παίρνετε θέση. Όταν οι άνθρωποι νιώθουν να εισακούονται, νιώθουν ότι τους αγαπούν!

Την Πέμπτη 26 Απριλίου, αναμένεται να χτυπήσει συναγερμός επαγρύπνησης. Η συνάντηση του επιθετικού Άρη με τον πανούργο Πλούτωνα στην ίδια μοίρα του Αιγόκερω, θα ανεβάσει τα επίπεδα έντασης στην ατμόσφαιρα. Αυτή η συνεύρεση δεν έχει καμία χροιά ελαφρότητας ή διάθεση για διακριτικότητες… Οι δύο πλανήτες θα συνυπάρξουν στο ζώδιο που αποζητά το κέρδος του και τη δύναμη, άρα είναι πιθανό να προκύψουν μάχες ισχύος!

Ο Αιγόκερως είναι εκπρόσωπος της εξουσίας, γι’ αυτό ηγείται των κυβερνήσεων, των τραπεζών αλλά και κάθε πατρικής φιγούρας. Ίσως η φαντασία να μην αρκεί για το τι μπορεί να προκύψει αυτές τις μέρες από ειδησεογραφικής άποψης. Ας αρκεστούμε να ευχηθούμε να μην δυσχεράνουν περισσότερο οι τρέχουσες εξελίξεις, με έναν Άρη και έναν Πλούτωνα να ειδικεύονται στα χτυπήματα κάτω από τη μέση…

Η θετική πλευρά αυτής της συνεύρεσης, είναι ότι έχει τη δυναμική να αναδείξει πραγματικά ηρωικές επιδείξεις θέλησης. Ο Άρης σχετίζεται με την μυϊκή δύναμη, ο Πλούτωνας λατρεύει τις αλχημείες, ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο της αρρενωπότητας. Η ατμόσφαιρα θα διέπεται από διάθεση να συνεχιστεί η μεταμόρφωση των παλιομοδίτικων ρόλων των δύο φύλων. Αυτοί έχουν παγιδεύσει τους άντρες και τις γυναίκες σε απαρχαιωμένα κατεστημένα!

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό την Κυριακή, θα φορτίσει τον αέρα με παθιασμένη σαγήνη… Έντονες έλξεις που αρκούνταν σε χαριεντισμούς στο παρασκήνιο, τώρα μπορούν να ξεσπάσουν σε φλογερές σωματικές απολαύσεις. Βρείτε ένα δωμάτιο! Όσα προκύπτουν υπό την επήρεια του Σκορπιού, λούζονται με την επήρεια αυτού του ερωτύλου – κάτι που ίσως νιώσετε στην βιαστική και μυστικοπαθή ατμόσφαιρα της Παρασκευής.

Η ανάγκη για «σύμπραξη» θα είναι ακατανίκητη, τόσο για ψυχαγωγία όσο και για την επιχειρηματικότητα. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, οι εξελίξεις στις αίθουσες συνεδριάσεων μπορεί να είναι εξίσου ενδιαφέρουσες με αυτές στην κρεβατοκάμαρα. Με τον Σκορπιό να κυβερνά το δυνατό χρήμα για επενδύσεις, φόρους ή κληρονομιές, οι τράπεζες θα έχουν την τιμητική τους. Με τις σωστές στρατηγικές κινήσεις, η επιτυχία και το κέρδος είναι γραμμένα στα άστρα.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018