Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτοσκόπιο Δευτέρας για όλα τα ζώδια
Ερωτοσκόπιο Δευτέρας για όλα τα ζώδια | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ερωτοσκόπιο 23/04 Δευτέρα ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Συνεχώς λέτε ότι θέλετε η σχέση αυτή να προχωρήσει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, αλλά μόλις αυτό γίνεται, συνειδητοποιείτε ότι ίσως τελικά σας άρεσαν τα πράγματα ακριβώς όπως ήταν. Τι από τα δύο ισχύει λοιπόν; Αυτή η στάση μπερδεύει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Ζώδια Ταύρος

Ο σύντροφος σας ζήτησε την άποψή σας – την ειλικρινή σας γνώμη. Απλά να θυμάστε ότι το να ακούτε κριτική δεν είναι εύκολο. Προσπαθήστε να διατυπώσετε τις σκέψεις σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπενθυμίζουν στον συνομιλητή σας ότι υπάρχει περιθώριο για βελτιώσεις.

Ζώδια Δίδυμοι

Η ενέργεια, η γοητεία και το στυλ σας γοητεύουν τους πάντες. Ο σύντροφός σας ξέρει ότι σας αρέσει να προσελκύετε την προσοχή και δεν το παίρνει στα σοβαρά. Μάλιστα, από τη στιγμή που είστε ειλικρινείς μαζί του/της, απολαμβάνει να σας βλέπει τόσο χαρούμενους.

Ζώδια Καρκίνος

Μια απόφαση που σας φαινόταν μακρινή ξαφνικά βρίσκεται μπροστά σας. Παραδόξως, τώρα που είστε και οι δύο εδώ, η απόφαση μοιάζει παιχνιδάκι. Εξάλλου, προετοιμαζόσασταν για αυτό τόσο καιρό.

Ζώδια Λέων

«Βρες κάτι να κάνεις στη ζωή σου!» Το έχετε ακούσει, το έχετε πει, αλλά ποτέ δεν σας το έχουν πει . Υπάρχει πιθανότητα εσείς οι δύο να έχετε πέσει στην παγίδα της καθημερινής ρουτίνας; Αν ναι, ήρθε η ώρα να βρείτε κάποιον τρόπο για να βγείτε από εκεί. Τι σας εξιτάρει;

Ζώδια Παρθένος

Εσείς οι δύο έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς θα είναι το κοινό σας μέλλον, αλλά τι γίνεται με τους τρόπους που θα σας οδηγήσουν εκεί; Ήρθε η ώρα να κάτσετε κάτω και να βρείτε συγκεκριμένες στρατηγικές σαν να προπονούσατε ομάδα ποδοσφαίρου. Προγραμματίστε μερικά πράγματα, βρείτε εναλλακτικές και ενισχύσεις.

Ζώδια Ζυγός

Ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να συμφωνήσει σε κάτι, αλλά ξαφνικά εσείς δεν είστε και τόσο σίγουροι για αυτό. Παραμερίστε αυτές τις αμφιβολίες. Βαθιά μέσα σας, ξέρετε ότι είστε έτοιμοι. Δεσμευτείτε ότι θα συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε.

Ζώδια Σκορπιός

Είναι ψέμα αν στο τέλος αποδειχτεί αληθινό; Τα άστρα δεν έχουν κάτι να πουν επ’ αυτού. Καλό θα ήταν να συζητάτε πριν πάρετε αποφάσεις που αφορούν περίπλοκα ζητήματα που έχουν να κάνουν με ηθικές αξίες. Αν τελικά επιλύθηκε το πρόβλημα αυτή τη φορά, μια χαρά – αλλά μην πιέζετε την τύχη σας!

Ζώδια Τοξότης

Αν έχετε κάτι σοβαρό να πείτε – ή να δείξετε χωρίς να μιλήσετε – τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Η αναβλητικότητα το μόνο που θα κάνει θα είναι να αναστατώσει τον σύντροφό σας, ενώ λίγη ειλικρίνεια θα κάνει όλη τη διαφορά!

Ζώδια Αιγόκερως

Γιατί προσπαθείτε να οριστικοποιήσετε τους όρους αυτής της σχέσης ; Ειλικρινά θα διασκεδάζατε πολύ περισσότερο και οι δύο εάν απλά βλέπατε αυτά που σας φέρνει η ζωή αντί να προσπαθείτε διαρκώς να τα ελέγξετε.

Ζώδια Υδροχόος

Η δυνατότητα σας να επικοινωνήσετε απογειώνεται μόλις κάνετε μερικές αλλαγές. Ελάχιστες μεταβολές στην καθημερινότητά σας θα κάνουν τεράστια διαφορά: μαγειρέψτε δείπνο μαζί αντί να παραγγείλετε απέξω. Ξυπνήστε λίγο νωρίτερα ώστε να έχετε χρόνο να χαλαρώσετε λίγο παρέα πριν πάτε για δουλειά.

Ζώδια Ιχθύες

Μερικές φορές οι σχέσεις έχουν αναποδιές , αλλά κάποιες πρόσφατες κακοτυχίες δεν είναι λόγος για να αλλάξετε τις απαιτήσεις σας. Ανησυχείτε μήπως δε βρεθεί κάτι καλύτερο στο δρόμο σας. Σταματήστε να φοβάστε και θα βρείτε τη λύση.

Πήγη: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018