Αθλητισμός

Αυτό το πρόσωπο κρατάει στην Ελλάδα τον Λουντ – Που θα παίζει όμως;

Αυτό το πρόσωπο κρατάει στην Ελλάδα τον Λουντ – Που θα παίζει όμως;
Ποιος πιέζει τον Ρόμπιν Λουντ να παραμείνει στη χώρα μας;

Ο Ρόμπιν Λουντ ήθελε τον περασμένο Ιανουάριο να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία και πίεζε τον ατζέντη του να του φέρει πρόταση. Μια πρόταση που δεν ήρθε ποτέ, με τον Φιλανδό να παραμένει τελικά στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, να δίνει κι εκείνος μαζί με τους υπόλοιπους τη δική του μάχη στο γήπεδο παρά τα προβλήματα στον σύλλογο.

Η αρχική του σκέψη ήταν να φύγει από την Ελλάδα οριστικά το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του, όμως ούτε αυτό είναι βέβαιο. Κι αυτό διότι η γυναίκα του, που περνάει υπέροχα στη χώρα μας, τον πιέζει να βρει μια άλλη ομάδα εδώ, αν δεν αλλάξει η κατάσταση στο τριφύλλι και να παραμείνουν.

Και απ’ ότι φαίνεται, δεν θα δυσκολευτεί ο Λουντ να βρει άλλη ομάδα. Ήδη ακούγεται πως τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός έχουν ρίξει… δίχτυα προς τον μέσο του Παναθηναϊκού, με την ΑΕΚ λόγω Λυμπερόπουλου να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Λύμπε τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση, τον θεωρεί παίκτη ομάδας, που δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις σε πολλούς τομείς. Με λίγα λόγια… value for money. Όμως και στον Παναθηναϊκό τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν.

Αλλά πρέπει να σημειώσουμε κάτι: δεν είναι βέβαιο πως ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να τον κρατήσει. Βλέπετε, η απαγόρευση των μεταγραφών ίσως επηρεάσει και τις ανανεώσεις των συμβολαίων και να μην επιτρέπεται στον Παναθηναϊκό κάτι τέτοιο. Ίδωμεν. Με τη διοίκηση Αλαφούζου, πάντως, ο Λουντ θα… χαιρετήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός: Υποψήφιος για τεχνικός διευθυντής ο Αμπιντάλ

Όταν πέθανε ο Τίτο, έκλαψε το ποδόσφαιρο (vids&pics)

Για απόπειρα δολοφονίας κατηγορούνται οπαδοί της Ρόμα – Σε σοβαρή κατάσταση φίλος της Λίβερπουλ (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments