Αθλητισμός

Ξένος προπονητής “γυάλισε” στον Πανιώνιο

Ξένος προπονητής “γυάλισε” στον Πανιώνιο
Προσπαθεί να τον... κλέψει απ' την ομάδα του.

Σας έχω είδηση που σε λίγο καιρό θα "σκάσει" παντού. Από Ελλάδα είναι το θέμα και αφορά δύο ελληνικές ομάδες. Τον Πανιώνιο, όπως καταλάβατε από τον τίτλο και τον Λεβαδειακό. Δύο ομάδες που είναι πιθανό να ψάχνουν προπονητή σε λίγο καιρό.

Στην πλατεία δεν είναι ευχαριστημένοι από το ποδόσφαιρο που έπαιξε φέτος η ομάδα. Κάτι… έλειπε σε σχέση με τις άλλες χρονιές. Και το χρεώνουν κυρίως στον Μιχάλη Γρηγορίου. Θεωρούν πως δεν είχε το "εκτόπισμα" για να εμπνεύσει την ομάδα για κάτι παραπάνω.

Ο Γρηγορίου, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο του Πανιωνίου. Αλλά αυτό δεν είναι νέο. Το νέο έρχεται από Λιβαδειά. Εκεί είναι ευχαριστημένοι από τον προπονητή τους, τον Ανιγκό. Όμως εκείνος ψάχνει κάτι άλλο. Μια νέα εμπειρία. Κι εδώ συνδέονται οι δύο ομάδες, όπως σας έλεγα.

Ο Πανιώνιος θέλει τον Ανιγκό για αντί – Γρηγορίου. Αυτός είναι ο πρώτος του στόχος. Και του έχει στείλει το… μήνυμα. Τώρα αν θα καταφέρει να τον πάρει ή όχι, είναι άλλο ζήτημα. Άλλωστε νωρίς είναι ακόμα. Πριν τα τέλη Μαΐου δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός είναι ο νέος… Μάτος – Το συμβόλαιο που του πρότειναν στον ΠΑΟΚ

Αυτό το πρόσωπο κρατάει στην Ελλάδα τον Λουντ – Που θα παίζει όμως;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments