Αθλητισμός

Βράζει ο Γιαννακόπουλος – Γιατί… παρακαλάει να πάει η σειρά σε πέμπτο ματς

Βράζει ο Γιαννακόπουλος – Γιατί… παρακαλάει να πάει η σειρά σε πέμπτο ματς
Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Τι έχει στο μυαλό του.

Έχει άδικο να φωνάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Όχι βέβαια. Η διαιτησία του αγώνα με τη Ρεάλ ήταν εξοργιστική. Κάθε φάση υπέρ των Μαδριλένων. Γινόταν το μαύρο… άσπρο. Οι διαιτητές με το "έτσι – θέλω" έκλεψαν από τον Παναθηναϊκό τη νίκη και πλέον οι πράσινοι είναι με την πλάτη στον τοίχο. Αν την Παρασκευή χάσουν, αποχαιρετούν το φάιναλ φορ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του υπενθύμισε πως ο Παναθηναϊκός θα φύγει από την… Τσιρκολίγκα όπως την χαρακτήρισε. Όμως πριν φύγει, θέλει να παίξει ένα ακόμα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός και να περιμένει τη Ρεάλ για πέμπτο ματς.

Ο Γιαννακόπουλος θέλει η ομάδα του να πει ένα μεγαλοπρεπές αντίο στη διοργάνωση με τον κόσμο της. Είτε προκριθεί, είτε όχι στο φάιναλ φορ, θέλει να δει όλη η Ευρώπη τη δύναμη του πράσινου κόσμου. Να γεμίσει το ΟΑΚΑ μέχρι και στους… διαδρόμους κι εκείνος, παρά τα πρόστιμα, να βρίσκεται στη θέση του και να το απολαύσει.

Και φυσικά, το μεγάλο όνειρο του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού είναι το αντίο με την κούπα στο Βελιγράδι. Να δώσει ο Μπερτομέου το κύπελλο στους παίκτες του Παναθηναϊκού κι εκείνοι να το πάρουν και να αποχωρήσουν οριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments