Διεθνή

Κύπρος: Πέντε χρόνια σχεδίαζαν το διπλό φονικό στη Λευκωσία

Κύπρος: Πέντε χρόνια σχεδίαζαν το διπλό φονικό στη Λευκωσία
Ανακρινόμενος, ο 33χρονος είπε στους ανακριτές ότι το 2012 είχε πάει στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου για να κάνει κάποιες δουλειές.

Ανατροπή σκηνικού του διπλού φονικού της Κύπρου. Ο 33χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες και σήμερα υποστηρίζονταν ότι ήταν αθώος, φαίνεται πως τελικά παραδέχθηκε την εμπλοκή του στον φόνο και το ότι ήταν κάτι το οποίο σχεδίαζε για 5 εδώ και πέντε χρόνια.

Ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός

Ανακρινόμενος, ο 33χρονος είπε στους ανακριτές ότι το 2012 είχε πάει στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου για να κάνει κάποιες δουλειές. Εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές και υποστήριξε πως γνωρίζει καλά τι έγινε πριν και μετά το άγριο φονικό στο Στρόβολο. Ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι η δολοφονία του 60χρονου Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνας Σεργίου σχεδιαζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια. Μεταξύ άλλων είπε, ότι γνωρίζει τον ηθικό αυτουργό, τον άνθρωπο που κατέστρωσε το σχέδιο της δολοφονίας.

”Τούτο που έγινε σχεδιάζεται τα τελευταία 5 χρόνια” ανέφερε ο 33χρονος άνδρας. Υποστήριξε πως γνωρίζει το κίνητρο. Ο ύποπτος πέρα από το ότι παραδέχθηκε ότι η εγκληματική του ενέργεια σχεδιαζόταν από συγκεκριμένο άτομο τα τελευταία 5 χρόνια, είπε ότι «έχω άνθρωπο μέσα από το σπίτι να με βοηθήσει… έννα γίνω πλούσιος θα αγοράσω όλα τα σπίτια της περιοχής”. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο αφού είχαν δολοφονηθεί τα δυο θύματα, ο δράστης πήγε στο δωμάτιο του 15χρονου γιου του ζευγαριού. Φέρεται να του είπε: ”Σκότωσα τους γονείς σου, που είναι τα λεφτά;”. Με την απειλή μαχαιριού τον πήρε στην κουζίνα και σύμφωνα με το ανήλικο αγόρι του είπε ”έχω κι εγώ γιο. Εν θα σου κάνω κακό”.

Τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον 33χρονο

Σύμφωνα με τις κυπριακές Αρχές, ο ύποπτος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και φέρει εκδορές που χρονολογούνται από 5 μέχρι 7 ημέρες. Ο 33χρονος συνδέθηκε με δείγμα DNA σε δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος. Στη σκηνή εντοπίστηκε και ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία ο 33χρονος παραδέχθηκε προφορικά, ότι ανήκουν στον ίδιο. Καταληκτικά, να σημειωθεί ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι οι δράστες μπήκαν από το παράθυρο της κουζίνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments