Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Αστρολογία Σελήνη 26-28/04 Συνειδητοποιημένες Επανασυνδέσεις
Αστρολογία Σελήνη 26-28/04 Συνειδητοποιημένες Επανασυνδέσεις | Pagenews.gr
Pagenews Team 26 Απριλίου 2018, 14:06 26 Απριλίου 2018, 14:06

Αστρολογία Σελήνη

Αστρολογία Πέμπτης 26/04, η Σελήνη σε κενό πορείας στην Παρθένο

Ίσως κάποιοι να ξυπνήσετε σήμερα κάπως κακοδιάθετοι και με το μυαλό γεμάτο αρνητικές σκέψεις. Η σωματική άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλετε αυτή την αίσθηση.

Αν έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για κάθε δραστηριότητα που προάγει την καλή σας φυσική κατάσταση, θα πρέπει να βρείτε πιο ευχάριστους τρόπους για να λειτουργείτε. Ίσως λείπει μια καλή παρέα στην εξάσκησή σας!

Μια εργασιακή πρόταση που θα σας γίνει, μπορεί να μην είναι περίοπτη αλλά θα σας επιφέρει ένα σταθερό εισόδημα. Επίσης, θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας και θα οδηγήσει σε σπουδαιότερα βήματα. Φροντίστε να έχετε σε ετοιμότητα και ενημερωμένο το βιογραφικό σας, γιατί θα είστε εκεί για σύντομο χρονικό διάστημα!

Αν βουίζουν τα αφτιά σας, κάποιοι σας μελετούν. Άνθρωποι στο εργασιακό σας περιβάλλον συζητούν για το μέλλον σας, ίσως να πρόκειται για μια προαγωγή!

Η ενέργεια της ημέρας: Προσέξτε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας. Δώστε σημασία σε ό,τι αφορά τα δόντια σας και την γενικότερη υγεία σας.

Αναζητήστε τρόπους που θα ισορροπήσουν ευχάριστα την καριέρα με την προσωπική σας ζωή, για να μην το μετανιώσετε αργότερα!

Μια επαγγελματική απασχόληση που θα μπορούσε να έχει εφαρμογή σε κάθε σημείο του κόσμου, ίσως είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Παράλληλα, οι ξένες γλώσσες θα σας βοηθήσουν να επικοινωνείτε με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες και να αποκτήσετε καινούργιους φίλους.

Κάποιοι θα επανασυνδεθείτε με ένα άτομο που γνωρίζετε πολύ καιρό, με τις πληγές της πρότερης σχέσης να γίνονται ο συνδετικός κρίκος. Αυτή τη φορά θα είστε και οι δύο πιο συνειδητοποιημένοι.

Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε μια έλξη με ένα άτομο που έχετε διαφορά ηλικίας.

Η ενέργεια της ημέρας: Να αγαπάτε αυτό που είστε και αυτό που κάνετε. Μόνο έτσι θα σας εκτιμούν και όσοι σας προσεγγίζουν.

Αστρολογία Σαββάτου 28/04, η Σελήνη διασχίζει τον Ζυγό

Κάποιοι θα νιώθετε κακόκεφοι και νευρικοί σήμερα, σε σημείο να είστε έτοιμοι για καβγά με όποιον βρεθεί στον δρόμο σας.

Τα άτομα του στενού σας κύκλου μπορεί να το κατανοήσουν, γιατί ξέρουν να σας χειρίζονται όταν είστε έτσι. Όμως, με όλους τους άλλους θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας.

Αυτή είναι άρτια στιγμή για να αναζητήσετε κάποιες μεθόδους αποτοξίνωσης, τόσο σε σωματικό όσο και συναισθηματικό ή πνευματικό επίπεδο.

Τα οικονομικά σας ενδέχεται να βελτιωθούν σήμερα, από επιστροφή χρημάτων που σας χρωστούσαν ή από μια ανέλπιστη πηγή!

Η ενέργεια της ημέρας: Η ένταξή σας σε ένα πρόγραμμα εξάσκησης θα σας φέρει σε επαφή με καινούργιους φίλους.

Ετικέτες: 


2018