Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Mαξίμου σε ΝΔ: Δικαιολογημένα τα νεύρα – Περαστικά
Mαξίμου σε ΝΔ: Δικαιολογημένα τα νεύρα – Περαστικά | Pagenews.gr
Pagenews Team

»Κανένα επιπλέον προαπαιτούμενο, καμία περαιτέρω αξιολόγηση και καμία παραπάνω αποστολή των θεσμών, πέραν των δύο το χρόνο, που προβλέπονται για κάθε χώρα που βγαίνει από πρόγραμμα», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού παραπέμποντας στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup, απαντώντας ταυτόχρονα και στην Νέα Δημοκρατία.

Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού υπογραμμίζει ότι »κάθε μέρα που περνάει σβήνουν και οι τελευταίες ελπίδες του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ να αποτύχει η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, που οι δικές της κυβερνήσεις την οδήγησαν».

Στην συνέχεια η ανακοίνωση τονίζει λέγωντας: »μετά την ξεκάθαρη και εκκωφαντική τοποθέτηση Γιούνκερ για καθαρή έξοδο τον Αύγουστο, ήρθε και η σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup, που διευκρίνισε ότι κανένα επιπλέον προαπαιτούμενο, καμία περαιτέρω αξιολόγηση και καμία παραπάνω αποστολή των θεσμών, πέραν των δύο το χρόνο, που προβλέπονται για κάθε χώρα που βγαίνει από πρόγραμμα, δεν θα ισχύει για την Ελλάδα».

»Δικαιολογημένα, λοιπόν, τα νεύρα του κ. Μητσοτάκη. Περαστικά!», καταλήγει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΔ: Ποιος πολιτικός αρχηγός έχει ταυτιστεί με την εξαπάτηση το ξέρουν και τα παιδιά

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Κάνε εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2018 (vid)

Ετικέτες: 


2018