Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτική Σελήνη 27-29/04
Ερωτική Σελήνη 27-29/04 | Pagenews.gr
Pagenews Team

Κριός: Αυτά που έχετε μέσα στην καρδιά σας, για το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο, για να τα εκφράσετε.

You and Me – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ

Ταύρος: Η γνώμη των τρίτων δεν αφορά κανέναν και πόσο μάλλον την αισθηματική σας ζωή. Μην αφήνετε τους τρίτους, να μιλούν για τον άνθρωπο σας.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΙΕΙΕΣ

Δίδυμοι: Θα είχε πολύ ενδιαφέρον για εσάς, να δείτε τον πρώην σας, να σας ξανα-πλησιάζει και να θέλει να είστε πάλι μαζί. Κάντε κάτι και εσείς… επικοινωνιακό.
You and Me – ΕΥΝΟΙΑ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑ

Καρκίνος: Οι σκέψεις του ανθρώπου σας είναι…να κάνετε μια πιο επίσημη δέσμευση που σίγουρα θα λύσει προβλήματα, αλλά και θα σφραγίσει πολλά στόματα.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Λέων: Κάποια θέματα συνεργατών και εργασίας, έχουν προκύψει, που όμως θα ξεπεραστούν. Νέοι έρωτες, θα έρθουν στα μονοπάτια των φανατικών εργένηδων.
You and Me – ΝΕΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Παρθένος: Θέλετε να είστε πάντα ασφαλείς μέσα στην σχέση σας, άρα φροντίστε από την δική σας την μεριά, να μην δίνετε αφορμές στον άνθρωπο σας, για να ζηλεύει.
You and Me – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

Ζυγός: Υπάρχει χώρος στην καρδιά σας, για να εισέλθει ένας νέος έρωτας. Σίγουρα αυτήν την φορά, θα είστε ιδιαιτέρως προσεχτικοί στις επιλογές σας.
You and Me – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

Σκορπιός: Το ταίρι σας, δηλώνει ότι έχει αρκετά προβλήματα, μέσα στην ζωή του, και χρειάζεται χρόνο για να λύσει και να απελευθερωθεί εντελώς.
You and Me – ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Τοξότης: Η λογική σας, σας προστατεύει και σας βάζει απαγορευτικό, για να επιστρέψετε σε κάποια παλιά σας ερωτική σχέση, που όμως στο τέλος σας πρόδωσε.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Αιγόκερως: Τα απρόσεχτα ρίσκα στον έρωτα, θα σας εκθέσουν. Ειδικά εσείς, οι πιο ζωηροί, μην κάνετε υπερβολές που πιθανόν και να πληγώσουν κάποιον.
You and Me – ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Υδροχόος: Κάποιος που τρέφει τρυφερά συναισθήματα για εσάς, θεωρεί ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να σας ανακοινώσει και τις επίσημες του προτάσεις.
You and Me – ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Ιχθείς: Οι προβληματισμοί σας, για τον αγαπημένο σας, δεν είναι τελικά αβάσιμοι. Ωστόσο, μην το κρατάτε μέσα σας, μιλήστε και κάντε τις ερωτήσεις σας.
You and Me – ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018