Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Έλαβε λευκή ανθοδέσμη για καλή ανάρρωση

Φαίη Σκορδά: Έλαβε λευκή ανθοδέσμη  για καλή ανάρρωση
Η παρουσιάστρια, έστειλε το δικό της ευχαριστώ μέσω Instagram, σε όλους όσοι έσπευσαν να της ευχηθούν γράφοντας χαρακτηριστικά.

Η Φαίη Σκορδά τις τελευταίες τρεις ημέρες απουσίαζε από το Πρω1νό, λόγω μιας αδιαθεσίας που την ταλαιπωρούσε. Την Παρασκευή, στο Πρω1νό, ο Θέμης Γεωργαντάς ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα θα επιστρέψει στην εκπομπή, καθώς είναι καλύτερα.

Η παρουσιάστρια, έστειλε το δικό της ευχαριστώ μέσω Instagram, σε όλους όσοι έσπευσαν να της ευχηθούν γράφοντας χαρακτηριστικά. 

«Σας ευχαριστω πολύ πολύ για τις ευχές και το ενδιαφέρον σας! Ευχαριστω πολύ και όλους τους συνεργάτες μου γιατί είναι πάντα δίπλα μου. Είμαι καλύτερα και τη Δευτέρα με το καλό θα πιούμε το καφεδάκι μας μαζι. Σας αγαπώ».

Ανάμεσα σε αυτούς που ευχήθηκαν στην Φάιη, ήταν και ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης, ο οποίος της έστειλε και μια ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλιμόνου – Βαρδινογιάννης: Η ζωή σαν παραμύθι που καταλήγει σε διαζύγιο – θρίλερ

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια του γιου τους (pic)Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Πίπα Μίντλετον

Θοδωρής Μαραντίνης: Ποζάρει γυμνός, με ένα… βινύλιο στο επίμαχο σημείο (pic)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments