Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Δίδυμοι, Σκορπιοί, Τοξότες, Υδροχόοι, Ιχθείς. Καταπληκτικά νέα για τα ερωτικά σας: Ερωτεύεστε και πάλι
Δίδυμοι, Σκορπιοί, Τοξότες, Υδροχόοι, Ιχθείς. Καταπληκτικά νέα για τα ερωτικά σας: Ερωτεύεστε και πάλι | Pagenews.gr
Pagenews Team

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μην δώσετε αφορμές για σχόλια και άλλες σχετικές καταστάσεις, μέσα στον οικογενειακό σας κύκλο, εξαιτίας κάποιων άσχημων εξελίξεων με το ταίρι σας.

Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Ταύρος: Ο κύκλος των γνωριμιών σας, διευρύνεται και σας προσφέρει καινούργιο κόσμο, που ίσως και να σας κάνει καλό στην ψυχολογία σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι: Εσείς καταπιάνεστε με πολλά, και έχετε αφήσει τον άνθρωπο σας, σε δεύτερη μοίρα. Μάλλον θα πρέπει να κάνετε κάτι και για αυτόν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος: Οι ερωτικές περιπέτειες, και οι ακραίες καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σας, σας μπλοκάρουν από το να βρείτε έναν ποιοτικό σύντροφο.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Λέων: Τα οικεία σας περιβάλλοντα θέλουν να σας βλέπουν μόνο ευτυχισμένους, και μάλλον με την τωρινή σας ερωτική επιλογή, δεν είστε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος: Μην ξεχνάτε την ανάγκη σας, για συναισθηματική κάλυψη. Μπορεί να έχετε πληγωθεί στο παρελθόν, αλλά η τύχη σας, προσφέρει και έναν νέο έρωτα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Ζυγός: Αποφασίστε ποιος είναι τελικά αυτός που σας αγαπάει και μπορεί όμως και να σας έχει δίπλα σας, με τις σωστές προδιαγραφές.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Σκορπιός: Όλα συγκλίνουν στο να είστε και πάλι μαζί με τον πρώην σας, που θέλει να σας αλλάξει τελικά, αυτήν την άσχημη γνώμη που έχετε για αυτόν.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Τοξότης: Είσαστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, του νέου μήνα και θα πρέπει να μην το αφήσετε αυτό να πάει χαμένο, μέσα από επαγγελματικές και ερωτικές ευκαιρίες.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Αιγόκερως: Δεν θα ανεχτείτε άτομα, που σχολιάζουν η προκαλούν. Ακόμη και αν αυτός είναι ο σύντροφος σας, εσείς βάλτε παντού ένα στοπ.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Υδροχόος: Θα έχετε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, από έναν φίλο σας, που θέλει να περάσετε περισσότερο ώρα μαζί. Νέος έρωτας στο κατώφλι σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς: Τα αστρολογικά σας προσφέρουν έναν καινούργιο σύντροφο που θα σας δώσει, όλα αυτά τα συναισθηματικά δώρα που σας έλειψαν από τα παλιά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018