Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο για όλα τα ζώδια
Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο για όλα τα ζώδια | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ζώδια Κριός

Η σημερινή μέρα προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία σε εσάς και στον σύντροφό σας για να δείτε πως αντιδράτε σε σχέσεις από την παιδική σας ηλικία. Να είστε προσεκτικοί. Δεν θέλετε να αρχίσετε να συμπεριφέρεστε όπως οι γονείς σας, έτσι δεν είναι;

Ζώδια Ταύρος

Δείξτε στον σύντροφό σας πόσο ευτυχισμένοι είστε μαζί του/της – μπορεί να μην είναι σε θέση να καταλάβουν τα αισθήματα σας από μόνοι τους, όπως νομίζετε. Είναι πάντα ωραίο να ακούς κάτι ευχάριστο, οπότε κάντε το συνήθεια!

Ζώδια Δίδυμοι

Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε μείνει πίσω στις υποχρεώσεις ή στις υποσχέσεις σας προς τον σύντροφό σας, γιατί μπορεί να το βρείτε μπροστά σας σήμερα. Φέρτε εις πέρας έστω και ένα από αυτά που έχετε γραμμένα στη λίστα σας και θα είστε εντάξει.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα θα χρειαστεί να ανεβάσετε τη διάθεση του συντρόφου σας, κάτι ιδιαίτερα εύκολο για εσάς χάρη στην αστείρευτη θετική σας ενέργεια.Εσείς οι δύο υποστηρίζετε πάντα ο ένας τον άλλον.

Ζώδια Λέων

Όταν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας να είστε σίγουροι ότι θα σας έρθει αυτόματα ο σωστός τρόπος για να το κάνετε. Για αυτούς είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε άνετα. Η εκτίμησή τους κάνει τη ζωή σας ομορφότερη.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι τέλεια για να κάνετε παρέα με κοινούς φίλους, κατά προτίμηση σε ένα μικρό πάρτι ή σε κάποιο εστιατόριο. Εσείς και ο σύντροφός σας τα πάτε καλά μαζί και θα περάσετε υπέροχα.

Ζώδια Ζυγός

Ο σύντροφός σας σήμερα έχει μια περίεργη διάθεση, οπότε το καλύτερο θα ήταν να χαλαρώσετε και να τους αφήσετε να κάνουν το δικό τους. Θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα χειροτερέψουν τα πράγματα αν προσπαθήσετε να ανακατευτείτε.

Ζώδια Σκορπιός

Δεν υπάρχει τίποτα που να σας ευχαριστεί περισσότερο από το να χαλαρώνετε και να μιλάτε με τον σύντροφο σας. Είναι μια καλή στιγμή για να θέσετε τις βάσεις για κάτι βαθύτερο και σημαντικό.

Ζώδια Τοξότης

Από εσάς εξαρτάται τ αν θα βοηθήσετε τον σύντροφό σας σήμερα να αντιμετωπίσει τα άγχη του/της. Δυστυχώς, μπορεί και εσείς οι ίδιοι να παλεύετε με τα δικά σας. Να είστε ευέλικτοι και να ελπίζετε για το καλύτερο.

Ζώδια Αιγόκερως

Πολλές καινούργιες ιδέες πηγάζουν από τη δημιουργική σας ενέργεια σας σήμερα. Αυτού του είδους η έμπνευση θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε καλύτερα και τα καθημερινά ζητήματα της σχέσης σας. Αν συγκατοικείτε μπορεί να θελήσετε να κάνετε κάποιες μικροαλλαγές στο σπίτι σας.

Ζώδια Υδροχόος

Αφήστε τη σημερινή μέρα να εξελιχθεί με τον δικό της τρόπο και να είστε ευγνώμονες για την καθημερινή σας ρουτίνα. Δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση για αυτοσχεδιασμούς σήμερα και το πιο πιθανό είναι ότι το ίδιο ισχύει και για τον σύντροφό σας.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό έργο που είχατε αναβάλλει για κάποιο διάστημα. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για συνεργασίες. Οι ιδέες του συντρόφου σας θα σας βοηθήσουν πολύ.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018