Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ωροσκόπιο, Πρώτο 15μερο – Μάιος ‘18
Ωροσκόπιο, Πρώτο 15μερο – Μάιος ‘18 | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ωροσκόπιο Ο νέος μήνας, έχει θετικές αλλαγές για όλα τα ζώδια και ειδικά σε υποθέσεις αγάπης. Με την Αφροδίτη να είναι κυρίαρχη μέσα στον αστρολογικό οίκο που ελέγχει, σίγουρα και οι πιο δύσκολες καταστάσεις, θα εξομαλυνθούν.

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Η προσαρμοστικότητα σας κοντεύει να σας τελειώσει. Έχετε δώσει τα πάντα στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, και ακόμη αναμένετε τα δικά του συναισθηματικά δώρα. Μέσα σε αυτόν τον νέο μήνα, θα αναγκαστείτε να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 2 και 8 Μαΐου

Ταύρος: Οι καταστάσεις αλλάζουν και πλησιάζουν τους δικούς σας ρυθμούς και απαιτήσεις. Είστε αυτοί που μπορείτε με ελάχιστο κόπο, να έχετε ότι θέλετε σε επίπεδο αγάπης και χρημάτων. Φροντίστε να ξεχωρίσετε ποιοι είναι αυτοί που άξια θα μπορούσαν να σταθούν δίπλα σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 1 και 10 Μαΐου

Δίδυμοι: Αυτός που τόσο καιρό, σας αντιστέκεται ερωτικά, θα σας πλησιάσει επιτέλους με τις προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν σε όλα. Οι μέρες του Μαΐου, θα φέρουν και κάποια μεγαλύτερα οικονομικά μεγέθη στο ζώδιο σας, που θα είναι και αυτά μια βοήθεια, για να ξανα-ξεκινήσετε την ερωτική σας ζωή.
Τυχερές ημερομηνίες: 3 και 5 Μαΐου

Καρκίνος: Η καρδιά σας, έχει παγώσει με όλα αυτά που έχετε περάσει τους τελευταίους μήνες, από τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας. Μην καθυστερείτε και για κανέναν πια λόγο, τις συζητήσεις που θέλετε να ανοίξετε, για να λυθούν οριστικά όλες οι προβληματικές καταστάσεις μεταξύ σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 5 και 9 Μαΐου

Λέων: Ο τροχός της ζωής σας, δεν θα κινηθεί μπροστά με την βοήθεια των τρίτων, παρά μόνο με την δική σας τόλμη. Αυτό είναι άλλωστε που το έχετε βιώσει σε όλο του το μεγαλείο. Μια ιδανική εποχή που μπορείτε να ανατρέψετε τα οικονομικά σας και να είσαστε πια μέσα σε άνεση.
Τυχερές ημερομηνίες: 1 και 11 Μαΐου

Παρθένος: Μεταφέρετε άθελα σας όλα τα τρίτα προβλήματα που έχετε σε εργασία και πατρική οικογένεια, στην αισθηματική σας σχέση. Κρατήστε τις ισορροπίες και θα κάνετε χάρη πραγματικά στον άνθρωπο σας. Οι μέρες θα φέρουν και κάποιες οικονομικές – επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να δείτε πιο προσεχτικά.
Τυχερές ημερομηνίες: 2 και 15 Μαΐου

Ζυγός: Μην είστε και τόσο εμμονικοί και απόλυτοι με αυτά που σας λέει ο άνθρωπος …που δηλώνει ο αισθηματικός σας σύντροφος. Αφήστε τον χρόνο και τις καταστάσεις που θα σας φέρει, για να πάρετε τις αποδείξεις που ζητάτε. Εσείς που είστε μόνοι, από τις 10/05 και μετά, νέος έρωτας θα περάσει από τον μονοπάτι σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 3 και 10 Μαΐου

Σκορπιός: Είσαστε μέσα σε έναν συναγερμό συνεχώς με όλα αυτά που περνάτε σε προσωπική και εργασιακή καθημερινότητα. Αυτό πιθανόν και να σας έχει κουράσει, αλλά το καλό είναι ότι θα έχετε και τα θεμιτά αποτελέσματα που ζητάτε. Προτάσεις δέσμευσης δηλαδή και ικανό χρήμα να σας πάει πιο κάτω.
Τυχερές ημερομηνίες: 4 και 12 Μαΐου

Τοξότης: Μη παραπονιέστε μόνιμα στο ταίρι σας, για αυτά που υπόσχεται και τελικώς δεν κάνει. Αν αυτό είναι και μια μόνιμη του πρακτική, ίσως και να πρέπει να σκεφτείτε πιο βαθιά. Οι ερωτευμένοι που έχουν καιρό να βρεθούν σίγουρα πιο πολύ αυτόν τον νέο μήνα, κάτι που θα τους φέρει και πιο κοντά.
Τυχερές ημερομηνίες: 5 και 11 Μαΐου

Αιγόκερως: Οι άνθρωποι γύρω σας κάτι θέλουν, και εσείς σαν καλόπιστο ζώδιο πάντα, κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, για να τους έχετε όλους χαρούμενους. Αυτό το κάνετε και με την σχέση σας, που όμως δείχνετε ένα πιο δεδομένο πρόσωπο, που δεν βοηθάει τον ρομαντισμό.
Τυχερές ημερομηνίες: 6 και 14 Μαΐου

Υδροχόος: Πολλά τα σημεία που έχετε επισημάνει στην συμπεριφορά του ταιριού σας, που δεν σας αρέσουν. Δώστε και το ανάλογο διάστημα, για να παρατηρήσετε και τις τυχόν βελτιώσεις. Σίγουρα δώστε και παραπάνω προσοχή στην εργασία σας που έχει πολλά να σας προσφέρει.
Τυχερές ημερομηνίες: 7 και 9 Μαΐου

Ιχθείς: Μην αφήνεστε μέσα σε μια σχέση μόνο στις επιθυμίες, του ανθρώπου σας. Ξέρετε τι θέλετε και τι πρέπει να σας αποδοθεί, άρα ζητήστε το. Το να είστε πάντα δεδομένοι, μάλλον θα βαρεθείτε και πιο γρήγορα. Εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα κάνετε μια εξαιρετική νέα γνωριμία.
Τυχερές ημερομηνίες: 1 και 6 Μαΐου

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018