Διεθνή

Τράμπ: Η σθεναρή στάση μας απέναντι στη Βόρεια Κορέα απέδωσε καρπούς

Τράμπ: Η σθεναρή στάση μας απέναντι στη Βόρεια Κορέα απέδωσε καρπούς
Πιθανή μια διμερής συνάντηση μέσα στους επόμενους μήνες, λέει ο αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Η σθεναρή στάση που υιοθέτησε απέναντι στην Βόρεια Κορέα επέτρεψε την απεμπλοκή της κατάστασης, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, ενόψει της συνάντησής του με τον Κιμ Γιονγκ-ουν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, σε ομιλία του στο Μίσιγκαν, υπενθύμισε ότι τον επέκριναν την εποχή που κορυφώθηκε η ένταση με τον ηγέτη της Β. Κορέας, διάστημα κατά το οποίο υπήρχε σχεδόν καθημερινή ανταλλαγή απειλών και προσωπικών προσβολών ανάμεσά τους.

«Θυμάστε τι έλεγαν; “Θα μας βυθίσει σε πυρηνικό πόλεμο”. Οχι, το σθένος θα μας προφυλάξει από τον πυρηνικό πόλεμο, δεν θα μας βυθίσει σε αυτόν», τόνισε ο Τραμπ.

Αναφερόμενος στη συνάντηση που αναμένεται να έχει με τον Κιμ, είπε ότι αυτή θα γίνει εντός 3-4 εβδομάδων, αλλά διατήρησε και τις επιφυλάξεις του. «Θα δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή. Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Εγώ μπορεί να πάω. Αυτό μπορεί να μην λειτουργήσει. Στην περίπτωση αυτή, θα φύγω», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΗΠΑ: Οι Ευρωπαίοι να επιβάλουν κυρώσεις κατά του πυραυλικού προγράμματος του ΙράνΤραμπ: Προχωρά το ραντεβού με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments