Ζώδια

Ταρώ Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 30/04 -06/05

Ταρώ Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 30/04 -06/05
Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

Ταρώ Κριός: Ο Αυτοκράτορας

Αρχέτυπο: Ο Αρχιτέκτονας

Έννοιες – κλειδιά: Η επέκταση της αυτοκρατορίας σας, η ηγεσία με αυτοπεποίθηση, η σύνδεση με ανωτέρους και δραστήριους συνεργάτες που συμβάλλουν στους στόχους σας.

Αυτός ο τύπος είναι αρχιτέκτονας – μπορεί να οραματιστεί έναν καλύτερο κόσμο για τον εαυτό του/της και έχει τα κότσια να τον δημιουργήσει.

Οπότε, εφόσον αυτή η κάρτα εμφανίστηκε για εσάς αυτή την εβδομάδα, σας ενθαρρύνει να χτίσετε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να χειριστείτε τα εργαλεία μόνοι σας, υπάρχουν επαγγελματίες γι’ αυτόν το λόγο.

Όχι, σε αυτό το σενάριο εσείς είστε το αφεντικό, εσείς είστε ο αρχιτέκτονας, εσείς παίρνετε τις αποφάσεις και αναθέτετε σε τρίτους την χειρονακτική εργασία (εκτός κι αν σας αρέσει πολύ να λερώνετε τα χέρια σας, τότε κάντε ότι θέλετε). Καθίστε άνετα με την εξουσία σας και κάντε τα πράγματα να συμβούν.

Ταρώ Ταύρος: Το Πέντε των Ράβδων ΑντίστροφαΛέξη – κλειδί: Δράμα

Έννοιες – κλειδιά: Διπλές προσκλήσεις, συναντήσεις την προγραμματισμένες την ίδια ώρα, έλλειψη ή περίσσια προσωπικού, πολλά έργα

Μερικές φορές μπορείτε να αγνοήσετε το χάος, αλλά αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι όλη αυτή η φασαρία δημιουργεί μια πολύ εσφαλμένη κατεύθυνση στη ζωή σας. Έχετε χάσει την εστίαση σας, ενώ ασχολείστε με περιφερειακά ζητήματα –αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε περισσότερο να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Υπάρχουν λαμπερές ανακαλύψεις που πρέπει να γίνουν, αλλά μόνο αν διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι.

Κάντε μια λίστα με αυτά τα πράγματα που έχουν προθεσμίες και σας εμπνέουν πραγματικά. Επικεντρωθείτε εκεί και μην προσπαθείτε να αναδιοργανώσετε τις ζωές των αγαπημένων σας ούτε να αναλάβετε τις στεναχώριες των άλλων. Είναι σπατάλη της ενέργειάς σας και δεν έχετε χρόνο αυτή την εβδομάδα. Ακολουθήστε την καρδιά σας σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία και αφήστε όλα τα υπόλοιπα.

Ταρώ Δίδυμοι: Το Δέκα των ΚυπέλλωνΛέξεις – κλειδιά: Επιβεβαίωση

Έννοιες – κλειδιά: Σταθερές σχέσεις, συναισθηματική επικύρωση, εμπιστοσύνη στο δίκτυο υποστήριξής σας, νιώθετε ότι είστε μέρος μιας υγιούς φυλής, χτίσιμο σύνδεσης

Αυτή είναι μια πολύ όμορφη κάρτα. Τα δέκα έχουν να κάνουν με την καρποφορία, το αποκορύφωμα ενός κύκλου. Εδώ τα πάντα ενώνονται και βγάζουν νόημα. Και συμβαίνει στη σφαίρα των συναισθημάτων, οπότε υποδηλώνει ισχυρή συναισθηματική σύνδεση και βάθος στα συναισθήματα.

Αυτή την εβδομάδα θα βλέπετε πολύ καλά τι λειτουργεί στη ζωή σας, θα νιώθετε ευγνώμονες για την ευλογία των καλών ανθρώπων γύρω σας. Για την ακρίβεια αυτή είναι η ιδανική στιγμή για μια γιορτή ή μια τιμητική επανένωση και την προώθηση αυτών των ζεστών συναισθημάτων. Η φυλή σας είναι δυνατή και υποστηρικτική.

Ταρώ Καρκίνος: Ο ΉλιοςΛέξεις – κλειδιά: Χαλάρωση

Έννοιες – κλειδιά: Απλές απολαύσεις, προφανείς λύσεις, γρήγορη επιτυχία, γέλιο, διασκέδαση, πάρτι και γιορτές

Θυμάστε τις εύκολες μέρες του καλοκαιριού, όταν ήσασταν παιδί; Όταν δεν είχατε τίποτα που έπρεπε να κάνετε και πουθενά που έπρεπε να είστε; Όταν οι μέρες περνούσαν με εσάς να κυνηγάτε πεταλούδες, να πετάτε πέτρες και να κοιμάστε κάτω από τα σκιερά δέντρα;

Ή αν είστε παιδιά της πόλης, εκείνες τις ημέρες που παίζατε μπάλα στο δρόμο και τρώγατε παγωτό και βρήκατε ένα λάστιχο που έβγαζε νερό; Ξέρετε, όταν οι απολαύσεις ήταν δωρεάν, η διασκέδαση κρυβόταν στην κάθε γωνία και ο καθένας που γνωρίζατε ήταν αμέσως φίλος σας; Αυτό είναι το είδος της εβδομάδας που έχετε μπροστά σας. Οι εύκολες απολαύσεις σας βρίσκουν.

Ταρώ Λέων: Το Δύο των ΚυπέλλωνΛέξη – κλειδί: Μοιράζομαι

Έννοιες – κλειδιά: Μοιράζομαι τον εαυτό μου, επιβεβαιώνω τις σχέσεις μου, επικυρώνω τις συνεργασίες, αίσθηση ασφάλειας μέσα στις σχέσεις

Τα Δύο έχουν να κάνουν με την συγχώνευση και τα Κύπελλα με τα συναισθήματα. Οπότε, αυτή η κάρτα δείχνει την επικοινωνία των συναισθημάτων. Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται στο ξεκίνημα ενός νέου έρωτα ή την πρώτη φορά που δηλώνετε την αγάπη σας για τον άλλο ή όταν μια σχέση φτάνει σε μια νέα φάση.

Κάποιες φορές δεν έχει να κάνει με τον έρωτα, μπορεί να αφορά μια φιλία ή μια πολύ δυνατή σύνδεση. Ή μπορεί, αν κάνετε θεραπεία, να φτάσετε σε μια συνειδητοποίηση που αφορά μια παλιά πληγή σας και να περάσετε, επιτέλους, σε μια πιο ανάλαφρη θέση, όπου μπορείτε να εμπιστεύεστε πιο εύκολα. Να είστε ευγενικοί, αλλά θαρραλέοι και αφήστε την αγάπη να σας παρασύρει!

Ταρώ Παρθένος: Το Δέκα των ΡάβδωνΛέξη – κλειδί: Τέλος

Έννοιες – κλειδιά: Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, αποφοίτηση, παραίτηση από μια δουλειά για να εκμεταλλευτείτε μια άλλη ευκαιρία, επιλέγετε να προχωρήσετε, προετοιμάζεστε για ένα νέο κεφάλαιο, αφήνετε πίσω

Αυτό το Δέκα σημάνει το τέλος ενός κύκλου που περιλαμβάνει εργασίες καθαριότητας. Ξέρετε, όπως όταν τελειώνει ένα ωραίο πάρτι και πρέπει να κατεβάσετε τη διακόσμηση, να πλύνετε τα πιάτα και να μαζέψετε τα μπουκάλια για ανακύκλωση. Ακριβώς έτσι. Όπως μια αποφοίτηση σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα να αποθηκεύσετε τις σχολικές τσάντες και τις φόρμες σας για να κάνετε χώρο για χαρτοφύλακα και για επαγγελματικές ενδυμασίες. Ή μπορεί να αποφασίσετε να τελειώσετε μια σχέση και να υπάρχουν πράγματα που πρέπει να χωρίσετε ή να πετάξετε.

Ή μπορεί να τέλειωσε μια θεατρική παράσταση και να πρέπει να μαζέψετε τα σκηνικά και να αποθηκεύσετε τα κουστούμια. Υπάρχει κάτι στη ζωή σας που έχει κάνει τον κύκλο του. Συγχαρείτε τον εαυτό σας που τελειώσατε με αυτό το κεφάλαιο, μαζέψτε τα πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά και αφήστε πίσω σας τα κομμάτια που δεν μπορούν να ανακυκλωθούν (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Ταρώ Ζυγός: Η ΣελήνηΛέξη – κλειδί: Συναισθήματα

Έννοιες – κλειδιά: Νιώστε τα συναισθήματά σας, βασιστείτε στη διαίσθησή σας, μπορεί να μην έχετε ολόκληρη την εικόνα, αλλά έχετε την πίστη ότι οι πληροφορίες θα έρθουν.

Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί μια περίοδο αγνώστου. Είναι απλά μια φάση, αλλά προς το παρόν τα πράγματα δεν είναι αυτά που φαίνονται.

Είναι δύσκολο να βρείτε το Δρόμο σας στο σκοτάδι, οπότε επιβραδύνετε. Πάρτε μια ανάσα – ή τρεις. Αφήστε κάθε σας προσδοκία, προς το παρόν, αφήστε την ανάγκη σας να ελέγξετε ή να δαμάσετε αυτήν την ευμετάβλητη κατάσταση. Μην πολεμάτε το ρεύμα, πλεύστε στη ροή του.

Αυτή είναι μια στιγμή Γιν, η διαίσθησή σας είναι καλύτερη οδηγός, απ’ ότι είναι η όρασή σας. Να ξέρετε ότι ακόμα και τα κοινά, καθημερινά πράγματα φαίνονται παράξενα (ακόμα και τρομακτικά!), όταν παραμορφώνονται από την σκιά. Αυτό περίπου σημαίνει η κάρτα της Σελήνης. Τα πράγματα θα επιστρέψουν στο κανονικό σχήμα τους κάτω από το φως του ήλιου. Έχετε την πίστη ότι ο ήλιος θα ανατείλει και πάλι.

Ταρώ Σκορπιός: Η ΔικαιοσύνηΛέξη – κλειδί: Δικαιοσύνη

Έννοιες – κλειδιά: Δικαιοσύνη για όλες τις πλευρές, ισορροπία της ζυγαριάς, η υπογραφή ενός συμβολαίου, η λήψη μιας απόφασης, ένας συμβιβασμός

Είναι η ώρα της ετυμηγορίας. Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η ισορροπία, η δικαιοσύνη και η αρμονία. Αυτό είναι η Δικαιοσύνη, η επιστροφή στο σωστό. Το κάρμα. Μπορεί να δείτε μια ετυμηγορία υπέρ σας αυτή την εβδομάδα, μπορεί να μάθετε για μια κληρονομιά ή μπορεί να σας παρουσιαστεί ένα συμβόλαιο. Ή είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε σε θέση να κρίνετε ποιο είναι το δίκαιο, τι θα λύσει θέματα και θα κλείσει συμφωνίες, τι θα επαναφέρει την ειρήνη. Τιμήστε τα όρια, πείτε την αλήθειά σας, αλλά προετοιμαστείτε για να συναντήσετε κάποιον στα μισά της διαδρομής. Κάντε το σωστό και το κάρμα θα κάνει το σωστό για εσάς.

Ταρώ Τοξότης: Ο ΚρεμασμένοςΛέξη – κλειδί: Προσαρμογές

Έννοιες – κλειδιά: Μικρές θυσίες τώρα για μεγαλύτερα κέρδη στο μέλλον, παύση για αναμονή καλύτερων συνθηκών, ψάξιμο μιας καλύτερης ιδέας, αποδοχή της ανάγκης για προσαρμογές στις ικανότητες / τη στάση / τη φιλοσοφία σας.

Ο Κρεμασμένος είναι η ευκαιρία σας να βιώσετε ένα νέο τρόπο θεώρησης μιας κατάστασης, η ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα νέο τρόπο κατανόησης. Ο τρόπος με τον οποίο πλησιάζατε τους στόχους σας δεν ήταν απόλυτα αποτελεσματικός και αυτή η κάρτα μιλάει για τη φάση ακριβώς πριν από μια αποκάλυψη. Μπορεί να σας φαίνεται περισσότερο σαν εμπόδιο –ή ακόμα και σαν τέλμα– αλλά να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας.

Θα πρέπει να θυσιάσετε τους παλιούς τρόπους που κάνατε τα πράγματα, αλλά οι παλιοί τρόποι δεν ήταν αποτελεσματικοί για σας ούτως ή άλλως, οπότε στο καλό να πάνε. Αλλά προτού έχετε την επόμενη μεγάλη ιδέα σας, θα πρέπει να βρείτε μια νέα οπτική γωνία. Πάρτε λίγο χρόνο για να καθαρίσετε το κεφάλι σας και να απελευθερωθείτε από τα παλιά μοτίβα σκέψης.

Ταρώ Αιγόκερως: ΘάνατοςΛέξη – κλειδί: Μεταμόρφωση

Έννοιες – κλειδιά: Τελετουργικό μετάβασης, αποφοίτηση, ολοκληρωμένα κεφάλαια, αλλαγή, εξέλιξη.

Αυτή η κάρτα τείνει να τρομάζει τους ανθρώπους, αλλά δεν εμφανίζεται για να δείξει πραγματικό θάνατο. Έχει να κάνει με το τέλος, λόγω της αρχής ενός άλλου κύκλου. Υπάρχει κάτι στη ζωή σας αυτή τη στιγμή – μια δουλειά, μια ιδιότητα, μια σχέση, ένα απόθεμα, μια φιλοσοφία – που πρέπει να αλλάξει για το καλό σας.

Μια φάση ή ένα κεφάλαιο έχει ολοκληρωθεί και μαζί του έρχεται και η εξέλιξή σας. Αυτή η κάρτα σας καλεί να μεταμορφωθείτε –σαν την κάμπια σε πεταλούδα. Σκεφτείτε να κάνετε ένα μικρό τελετουργικό για να τιμήσετε αυτή την ιεροτελεστία της μετάβασης –όπως κάνουμε για τις αποφοιτήσεις, τους γάμους ή τα γενέθλια. Αυτό θα βοηθήσει τη μετάβαση σας.

Ταρώ Υδροχόος: Η ΚρίσηΛέξη – κλειδί: Ολοκλήρωση

Έννοιες – κλειδιά: Αίσθηση ολοκλήρωσης, ολοκλήρωση σπουδών ή εξετάσεων, μεγάλα βήματα προόδου, δημόσια αναγνώριση, μια πρόσκληση για συγχώρεση

Στις περισσότερες τράπουλες ταρώ, η εικόνα σε αυτή την κάρτα απεικονίζει τη μεσαιωνική ευρωπαϊκή έννοια της «Ημέρας της Κρίσης». Σάλπιγγες ακούγονται καθώς άνδρες, γυναίκες και παιδιά βγαίνουν γυμνοί έξω από τα φέρετρα τους και περνούν στο φως. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο τρομακτικό, αλλά για εμάς τους αναγνώστες των συμβόλων σημαίνει το κάλεσμα να βγείτε από το παρελθόν και να δείξετε εμπιστοσύνη σε μια νέα, ανανεωμένη ζωή.

Είναι η απελευθέρωση από τα λάθη του παρελθόντος, τις μετάνοιες του παρελθόντος, τα ανεκπλήρωτα όνειρα. Πρόκειται για μια απελευθέρωση από τις ανώριμες προσδοκίες και από παλιές σπασμωδικές αντιδράσεις και τον ασπασμό της ώριμης συνείδησης. Είναι η συγχώρεση και η αποδοχή προς τους άλλους, προς τον εαυτό σας. Αυτή την εβδομάδα η επιτυχία σας βρίσκεται στο να κοιτάξετε πίσω σας και να δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και να βρείτε την ομορφιά σε κάθε βήμα του ταξιδιού.

Ταρώ Ιχθύες: Το Δύο των ΞιφώνΛέξη – κλειδί: Επιλογή

Έννοιες – κλειδιά: Μεγάλες αποφάσεις, ζυγίζω τα θετικά και τα αρνητικά, περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές, διχάζεστε ανάμεσα σε δύο καταστάσεις

Το Δύο των Ξιφών δείχνει ένα ψυχικό αδιέξοδο, μια στιγμή που είστε ανάμεσα σε δύο ιδέες (ή δύο δουλειές, δύο θέσεις, δύο τρόπους ζωής, ακόμη και μεταξύ δύο ανθρώπων). Ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε μια επιλογή, αλλά μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τα εφόδια, δεν είστε έτοιμοι ή απλά να μην θέλετε. Αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει ότι η αναποφασιστικότητά σας είναι σημαντική, αλλά είναι κάτι που πρέπει να λύσετε. Δεν πειράζει να πάρετε όσο χρόνο χρειαστεί, αλλά θα πρέπει να αποφασίσετε. Προσπαθήστε να οπλίσετε τον εαυτό σας με περισσότερα γεγονότα, θα σας βοηθήσει να ερευνήσετε τις επιλογές σας. Μπορεί να μην υπάρχει η τέλεια λύση, αλλά μπορείτε να πάρετε μια εμπεριστατωμένη απόφαση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments