Αθλητισμός

Φούντωσαν οι φήμες: Τι έκαναν Καραγκούνης και Γκούμας στο Κορωπί;

Φούντωσαν οι φήμες: Τι έκαναν Καραγκούνης και Γκούμας στο Κορωπί;
Μήπως ο Παναθηναϊκός πρέπει επιτέλους να κοιτάξει τους πρώην ποδοσφαιριστές του και να τους δώσει λόγο και ρόλο;

Αρκετές φορές έχουμε ακούσει από πολλούς να αναρωτιούνται γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει δώσει κάποιον ρόλο και κάποιο πόστο σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, χωρίς αυτοί να είναι της δεκαετίας του ’70 και του ’80. Γιατί δεν δίνει τον λόγο σε ποιο νέους, οι οποίοι δεν έχουν πολλά χρόνια που αποχώρησαν από το ποδόσφαιρο. Όπως ο Καραγκούνης, ο Γκούμας, ο Μπασινάς, ο Σεϊταρίδης.

Η παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη και του Γιάννη Γκούμα την Κυριακή στο Κορωπί για να δουν το ματς της Κ20 με τον ΠΑΟΚ φούντωσε τα σενάρια και τις φήμες. Όπως συμβαίνει κάθε φορά που οι δυο τους κάνουν κάποια… παναθηναϊκή εμφάνιση.

Άλλωστε, δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που είχαν πάει για φαγητό μαζί με Γιούρκα, Μπασινά, Κυργιάκο και έβγαλαν φωτογραφία που ανέβασαν στα social media. Είχαν πολλά να πουν  και να μοιραστούν.

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει κάποια ενόχληση προς κάποιον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας από τη διοίκηση. Αλλά αν αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και αποχωρήσει ο Αλαφούζος, όλα είναι πιθανά. Άλλωστε ο Παϊρότζ θα ζητήσει… στήριξη από ελληνικής πλευράς. Δεν μπορεί να κάνει το κουμάντο μόνο ο Ζάχαβι, που δεν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments