Διεθνή

Σύλληψη Τούρκου: Τα χλευαστικά πρωτοσέλιδα των Τούρκων

Σύλληψη Τούρκου: Τα χλευαστικά πρωτοσέλιδα των Τούρκων
Ειρωνικά σχόλια από την τουρκική πλευρά.

Μεγάλη έκταση δίνει ο τουρκικός τύπος στην είδηση της σύλληψης του Τούρκου στις Καστανιές του Έβρου. Μάλιστα, οι Τούρκοι σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης κρατούν την ίδια στάση στο άκουσμα της σύλληψης του 38χρονου δημοτικού υπαλλήλου. Συγκεκριμένα, μεγάλα μέσα της γειτονικής χώρας δεν κρύβουν την έκπληξή τους που συνελήφθη, ενώ πέρασε κατά λάθος τα σύνορα. Σε αυτό το σημείο, μεγάλη αντίφαση έχει προκληθεί καθώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη και στην περίπτωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται ακόμα στην Αδριανούπολη.

Αναλυτικότερα:

Η Sabah γράφει: ”Πέρασε κατά λάθος τα σύνορα και τον συνέλαβαν”. Ενώ συνεχίζει γράφοντας: ”Συνελήφθη από Έλληνες στρατιώτες στην ουδέτερη ζώνη που χωρίζει τις δύο χώρες επειδή πέρασε κατά λάθος στην ελληνική πλευρά ενώ χειριζόταν έναν εκσκαφέα”.

”Ελληνες στρατιώτες συνέλαβαν Τούρκο χειριστή εκσκαφέα”, γράφει η Sozcu.

”Ο Ελληνικός στρατός συλλαμβάνει Τούρκο χειριστή εκσκαφέα στη νεκρή ζώνη”, αναφωνεί η Milliyet. ”Ο χειριστής που ήθελε να επιστρέψει από τη νεκρή ζώνη ενώ έκανε εργασίες για τοποθέτηση γραμμής υδροδότησης στο μεθοριακό πέρασμα Παζάρκιουλε στην Αδριανούπολη συνελήφθη από Έλληνες στρατιώτες”, συνεχίζει.

Και η Hurriyet συνεχίζει με τον ειρωνικό τίτλο: ”Εκσκαφέας πέρασε κατά λάθος τα σύνορα, Έλληνες στρατιώτες τον συνέλαβαν”. Στο ρεπορτάζ της αναφέρει ότι ”οι Έλληνες υποστήριξαν ότι Μούσα Αλερίκ πέρασε το όριο των οκτώ μέτρων”, ενώ περιλαμβάνονται δηλώσεις του δημάρχου Αδριανούπολης Ρετζέπ Γκιουρκάν, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η σύλληψη έγινε για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον εισαγγελέα ο Τούρκος που συνελήφθη στον ‘Eβρο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments