Αθλητισμός

Ξαναχτίζει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης

Ξαναχτίζει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης
Μεγάλες κινήσεις στον Ολυμπιακό.

O σχεδιασμός του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Αρχικά έγινε γνωστό ότι οι Οφόε και Σεμπά δεν υπολογίζονται, εν συνεχεία προσελήφθη ο νέος τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, ενώ τελευταία αποχώρησαν και τυπικά ο Μιραλάς και ο Μποτία.

Αυτή, ωστόσο, είναι μόνο η αρχή, αφού αναμένονται αρκετές ακόμα προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Άλλωστε, υπάρχουν ήδη μεταγραφικές υποθέσεις που τρέχουν, ενώ δεν έχουν τελειώσει όλες οι προβλεπόμενες αποχωρήσεις.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι μεταγραφές του Ολυμπιακού πιθανότατα θα είναι 10-12, δίχως να υπολογίζουμε τους -λίγους- παίκτες που θα επιστρέψουν από δανεισμό. Σε αυτή την κατηγορία ουσιαστικά ανήκουν μόνο δύο παίκτες. Ο Μανώλης Σιώπης, που γυρίζει από τον Πανιώνιο και θα έχει την ευκαιρία να πείσει τον Μαρτίνς για την αξία του και ο Ανδρέας Γιαννιώτης, που δεν τελεί υπό καθεστώς δανεισμού, αλλά ο Ολυμπιακού διατηρεί ρήτρα επαναγοράς του από τον Ατρόμητο.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά «θέλω» του Μαρτίνς, μέχρι στιγμής έχει εκφραστεί ενδιαφέρον για τέσσερις παίκτες, που γνωρίζει από πρώτο χέρι ο Πορτογάλος τεχνικός.

Για τον δεξιό μπακ της Φιορεντίνα, Μπρούνο Γκασπάρ, δεν έχει υπάρξει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη, αφού για να γίνει κίνηση θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαριστεί το θέμα του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Στο μέτωπο του κεντρικού αμυντικού, ο Μαρτίνς έχει εκφραστεί θετικά για δύο παίκτες, οι υποθέσεις των οποίων είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Για τον Πεντράο της Γκιμαράες γίνεται προσπάθεια, όμως ο Βραζιλιάνος αποτελεί ακριβή και άρα δύσκολη περίπτωση. Αντιθέτως, τα δεδομένα είναι σαφώς ευνοϊκότερα για τον Πορτογάλο Πεδρόσα της Βιτόρια Σετούμπαλ, για τον οποίο πήγες αναφέρουν ότι «όποτε θέλει, τον κλείνει ο Ολυμπιακός».

Τέλος, υπάρχει και η εξαιρετική περίπτωση του εξτρέμ της Μπράγκα, Ντανίλο Μπαρμπόσα, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του Ολυμπιακού, αφού η πορτογαλική ομάδα αξιώνει πολλά χρήματα για τον  22χρονο άσο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments