Αθλητισμός

Τρελή φήμη για Κουρμπέλη και Νότιγχαμ του Μαρινάκη!

Τρελή φήμη για Κουρμπέλη και Νότιγχαμ του Μαρινάκη!
Σενάριο - φωτιά για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Η πληροφορία έρχεται από την Τρίπολη. Από εκεί, δηλαδή, που… καίγονται προκειμένου να πουληθεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης προκειμένου να πάρουν τα λεφτά που τους χρωστάει ο Παναθηναϊκός και όχι μόνο.

Μην ξεχνάμε πως ο Αστέρας Τρίπολης έχει και ποσοστό μεταπώλησης για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού που φτάνει στο 25%. Δηλαδή αν ο Παναθηναϊκός τον πουλήσει 2 εκατομμύρια, τα 500 χιλιάρικα θα πάνε στα ταμεία του Αστέρα. Και περίπου 400-500 που του χρωστάει ακόμα ο Παναθηναϊκός, θα αγγίξει το εκατομμύριο.

Τι λέει λοιπόν το σενάριο; Πως ο Ολυμπιακός, όπως έχει ακουστεί, θέλει μεν τον Κουρμπέλη, αλλά επειδή είναι δύσκολη η απευθείας μετακίνηση από τον Παναθηναϊκό, μπορεί να βάλει σε εφαρμογή το… plan b, που λέγεται Νότιγχαμ Φόρεστ. Την ομάδα, δηλαδή, στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ώστε να ψήσουν και τον παίκτη για εξωτερικό.

Ωστόσο, το θέμα μόνο απλό δεν είναι, λένε οι δικές μας πληροφορίες. Ο Κουρμπέλης δεν… ψήνεται ιδιαίτερα. Ούτε για Νότιγχαμ, ούτε για Ολυμπιακό. Το παιδί θέλει να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Βλέπει πως είναι στην κατάλληλη ευκαιρία για το βήμα αυτό και η ιδέα του να παίξει στην Ελλάδα δεν τον συγκινεί ιδιαίτερα. Είναι μια υπόθεση που σίγουρα θα έχει αρκετό… ζουμί.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, είναι διατεθειμένοι να τον πληρώσουν για να μην έχει το δικαίωμα προσφυγής και να έχουν εκείνοι τον πρώτο λόγο στην περίπτωσή του. Άλλωστε είναι από τους λίγους που μπορούν να φέρουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Έλα μαζί μου στον ΠΑΟ" – Ποιον πήρε τηλέφωνο ο Νταμπίζας μετά τη συμφωνία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments