Πολιτισμός

Επίδειξη μόδας – υπερθέαμα του οίκου Chanel στο Παρίσι (vid)

Επίδειξη μόδας – υπερθέαμα του οίκου Chanel στο Παρίσι (vid)
Στο λιμάνι έδεσε το κρουαζιερόπλοιο της Chanel και δίπλα του βάδισαν τα μοντέλα φορώντας δημιουργίες της συλλογής Cruise 2018/19.

Κρίστεν Στιούαρτ, Ρέιφ Βάινς και Μάργκοτ Ρόμπι ήταν κάποιοι από τους διάσημους αστέρες που επισκέφθηκαν το Grand Palais στο Παρίσι, που είχε μετατραπεί σε λιμάνι για τις ανάγκες της «ναυτικής» επίδειξης μόδας του Καρλ Λάγκερφελντ για τον οίκο Chanel.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ δημιούργησε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ένα υπερθέαμα αντίστοιχο κινηματογραφικών ταινιών.

«Είναι εκπληκτικό, αλλά δεν με αιφνιδίασε. Είναι η μεγαλοφυΐα και η φαντασία του Καρλ» δήλωσε το μοντέλο Λίλι Ρόουζ Ντεπ.

«Όλα είναι τόσο ρεαλιστικά – το φως που μοιάζει με νερό, ο καπνός και τα αστέρια» πρόσθεσε.

Το τεράστιο πλοίο χρειάστηκε δύο μήνες για να κατασκευαστεί. Το εξωτερικό του ήταν από κόντρα πλακέ και το κύριο σώμα του από χάλυβα.

Το όνομά του κρουαζιερόπλοιου La Pausa προήλθε από τη γαλλική βίλα της Coco Chanel. Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργούσε κύματα ωκεανού και ακουγόταν οι ήχοι γλάρων.

Το θέμα της θάλασσας ήταν ορατό σε όλα τα ρούχα, τα οποία έφεραν τη ναυτική λωρίδα. Στην αρχή του σόου παρουσιάστηκαν κομψά baggy παντελόνια με αθλητικές ασπρόμαυρες ρίγες.

Το μοτίβο βασίστηκε στα εντυπωσιακά σχέδια που είχαν τα αμερικανικά και βρετανικά πολεμικά πλοία κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως καμουφλάζ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Chanel εμπνεύστηκε από την Αρχαία Ελλάδα – Μοντέλα σαν αρχαίες θεές (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments