Αθλητισμός

Έντονο παρασκήνιο με Μανόλο, Ουζουνίδη, Μελισσανίδη – Τι κάνει ο Παναθηναϊκός;

Έντονο παρασκήνιο με Μανόλο, Ουζουνίδη, Μελισσανίδη – Τι κάνει ο Παναθηναϊκός;
Τι λένε στην ΑΕΚ, τι περιμένουν οι προπονητές, τι θα κάνει ο ΠΑΟ.

Υπήρξε δημοσίευμα σήμερα για έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα "Φως των ΣΠΟΡ" ήταν εκείνη που έφερε και πάλι το θέμα στην επιφάνεια. Ένα θέμα που είχε ξεκινήσει από τις δηλώσεις του Χιμένεθ για επιθυμία του να επιστρέψει στη Σεβίλλη.

Ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει περίπτωση Ουζουνίδη στην ΑΕΚ. Αυτό "βγαίνει" μέσα από την Ένωση, στην οποία άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις επαναλαμβάνουν σε όλους τους τόνους πως η ομάδα έχει προπονητή.

Και η αλήθεια είναι πως δεν γίνεται αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ να διώξει τον Χιμένεθ. Τι θα του πει; Πως απέτυχε; Έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα και με αυτή την πορεία στην Ευρώπη; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Η απάντηση, λοιπόν, σε όσους τους ρωτούν είναι πως "όχι, δεν υπάρχει θέμα προπονητή".

Όμως ας κρατήσουμε το όνομα του Ουζουνίδη για το μέλλον. Ο Μελισσανίδης τον εκτιμά ιδιαιτέρως. Και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Και για το ήθος του και για τις ποδοσφαιρικές του ιδέες και για τη δουλειά που έκανε σε έναν προβληματικό Παναθηναϊκό. Στη θέση του κάποιος άλλος θα τα είχε παρατήσει από νωρίς. Όμως ο Μαρίνος το πάλεψε και αυτό είχε αντίκτυπο σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Τι κάνει ο Παναθηναϊκός; Θα βγει έστω μια ανακοίνωση;

Και γι’ αυτό κάθε φορά που θα υπάρχει… ανάγκη για προπονητή σε οποιαδήποτε μεγάλη ελληνική ομάδα, το όνομά του θα υπάρχει στα δημοσιεύματα. Εκτός από τον Παναθηναϊκό, που δεν του φέρθηκαν με τον τρόπο που τους φέρθηκε εκείνος. Ούτε μια… ανακοίνωση ευχαριστήρια δεν έχει βγάλει ακόμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτά είναι τα 8 πιο παράξενα γήπεδα στον κόσμο (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments