Συνεντεύξεις

Έλλη Αγγελιδάκη: 21 πράγματα που δεν ξέρεις γι’ αυτήν και σίγουρα σ’ ενδιαφέρουν!

Έλλη Αγγελιδάκη: 21 πράγματα που δεν ξέρεις γι’ αυτήν και σίγουρα σ’ ενδιαφέρουν!
Η Έλλη Αγγελιδάκη μιλά αποκλειστικά στο www.pagenews.gr και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η Έλλη Αγγελιδάκη, είναι ένα λαμπερό κορίτσι κι ένα άτομο που τη διακατέχει η ευγένεια. Μας απασχόλησε για πρώτη φορά όταν γύρω στο 90’ έλαβε τη δεύτερη θέση και διακρίθηκε μέσω των κρητικών καλλιστείων. 

Όπως ήταν φυσικό τα κανάλια επιδίωξαν συνεργασία μαζί της. Γυμνασμένη, όμορφη αλλά όχι απρόσιτη έδωσε αλλά και πήρε αγάπη τόσο από τους συνεργάτες της όσο και από το τηλεοπτικό κοινό που την ακολούθησε πιστά σε κάθε μεταγραφή της.

Συνέντευξη στην Έπη Τρίμη

Συνεργάστηκε με το Mega στην εκπομπή «Μεταξύ μας», με το ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Ελήφθη όβερ» και στο Κανάλι 5 στην εκπομπή «On air». Σήμερα, απολαμβάνει τη γαλήνη της οικογενειακής ζωής και δηλώνει ερωτευμένη με το σύζυγό της Γιάννη Τσαλαπάτη και το καρπό του έρωτά τους Άλκη. 

Ποιοι άνθρωποι σε καθόρισαν και σε στιγμάτισαν; 

Με έχουν καθορίσει και στιγματίσει οι γονείς μου, ο προπονητής μου στο στίβο και χωρίς αμφιβολία ο άντρας μου.

Ποιο εν ζωή πρόσωπο εκτιμάς περισσότερο;

Τη μαμά μου. Είναι το πρότυπό μου, καθώς μεγάλωσε 5 παιδιά -χωρίς βοήθεια -σε μία ξένη χώρα, με μεγάλες θυσίες και τα κατάφερε τέλεια! Γι’ αυτό τη θαυμάζω και την εκτιμώ απεριόριστα! 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου απόφθεγμα;

"Μέρα που περνάει χωρίς να χαμογελάσω, είναι χαμένη μέρα για μένα".

Αν γύριζες το χρόνο πίσω, θα ακολουθούσες την ίδια διαδρομή στη ζωή σου;

Ναι! Χωρίς δεύτερη σκέψη. Ακριβώς την ίδια. 

Τι είναι αυτό που σε γοητεύει στην οικογενειακή ζωή;

Η αγάπη και η ασφάλεια που νιώθω καθημερινά και οι χιλιάδες στιγμές ευτυχίας που βιώνω μέσα σ’ αυτή.

Πώς περνάς τον ελεύθερό σου χρόνο;

Είναι ελάχιστος γιατί έχω πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις. Τον αφιερώνω στις φίλες μου που είναι αρκετές και είναι μία προς μία.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό στο οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς;

Το παστίτσιο αλλά όχι όποιο και όποιο. Της μανούλας μου!

Πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψει μια γυναίκα για να είναι όμορφη και ελκυστική;

Ανάλογα την ηλικία !!! (Γέλια)

Τάσσεσαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων;

Όταν κρίνονται απαραίτητες, ναι. Όταν γίνονται στην υπερβολή τους ,είμαι εντελώς εναντίον.

Πόσα χρόνια ασχολείσαι με τη γυμναστική και πόσες ώρες γυμνάζεσαι την εβδομάδα;

Από 9 χρονών μπήκα στους στίβους του Ρεθύμνου και έκανα πρωταθλητισμό στο άλμα εις μήκος ως τα 18 μου. Μετά συνέχισα στην Αθήνα με αεροβική και βάρη στα γυμναστήρια για πολλά χρόνια καθώς εργαζόμουν σ’ αυτά πολλές ώρες καθημερινά. Την τελευταία δεκαετία περιορίζομαι σε 2-3 ώρες τη βδομάδα κάνοντας ελλειπτικό στο σαλόνι του σπιτιού μου, βλέποντας TV. Πολλά τα χρόνια βλέπετε που γυμναζόμουν και κουράστηκα…Ευτυχώς το σώμα θυμάται (γέλια).

Προτιμάς να είσαι χαμηλών τόνων στην προσωπική σου ζωή, αντίθετα με πολλούς/ές όμορφες γυναίκες που πέρασαν από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Συνθήκες ή απόφαση ζωής; 

Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Απλά ο σύζυγός μου με τον οποίο είμαστε μαζί πολλά χρόνια είναι πολύ χαμηλών τόνων. Δεν του αρέσει η προβολή και ο χώρος της showbiz , οπότε τον αφήνω μακριά απ’ όλα αυτά. Και το γιο μου τον έχω δείξει ελάχιστα. Αυτό είναι απόφαση ζωής για μας. 

Έχεις φιλική σχέση με το χρόνο που περνάει από πάνω σου;

Έχω πολύ φιλική σχέση με το χρόνο, γιατί δεν με απασχολεί τόσο όσο απασχολεί άλλες γυναίκες. Μου έχει φερθεί βέβαια μέχρι στιγμής πολύ καλά. Να τα λέμε κι αυτά!

Έχεις αισθανθεί ποτέ σου ότι δεν σου χωράνε τα μικροσκοπικά σου ρούχα; Και αν ναι πώς το διαχειρίστηκες;

Το έχω αισθανθεί ελάχιστες φορές, τις ημέρες που περιμένω να αδιαθετήσω και που πρηζόμαστε εμείς οι γυναίκες.Πώς το διαχειρίστηκα; Χαλαρά. Απλά έβαλα κάτι πιο φαρδύ για να αισθάνομαι πιο άνετα. 

Είσαι drama queen ή βλέπεις τη ζωή πάντα φωτεινή;

Drama queen; Τι είναι αυτό; Άγνωστη λέξη για μένα. Εγώ θεωρώ τη ζωή δώρο Θεού κι έτσι την αντιμετωπίζω. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μου θα βρω κάτι θετικό, κάτι ελπιδοφόρο. Η αλήθεια είναι ότι είμαι υπεραισιόδοξη.

Πώς αντιδράς σε μια αδικία; 

Ψύχραιμα και cool τις περισσότερες φορές. Έχω γαϊδουρινή υπομονή. Αν όμως αδικηθώ εγώ ή κοντινό μου πρόσωπο παραπάνω από μία φορά από τον ίδιο άνθρωπο και για το ίδιο θέμα, ε τότε γίνομαι θηρίο ανήμερο. Αυτό, όμως, συμβαίνει σπάνια, ευτυχώς!

Υπάρχει κάτι που σε φοβίζει ή σου προκαλεί ανασφάλεια;

Το μόνο πράγμα που με φοβίζει είναι μια σοβαρή ασθένεια που μπορεί να χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού μου και κατά συνέπεια ο θάνατος αγαπημένων προσώπων. Όσον αφορά το γιο μου, με φοβίζουν τα πάντα. Και μόνο η σκέψη ότι μπορεί να πάθει κάτι, με κάνει να κλαίω . 

Ποιο ταλέντο ζηλεύεις και θα ήθελες να έχεις;

Ζηλεύω πάρα πολύ το χορευτικό ταλέντο. Όταν βλέπω μία ταλαντούχα χορεύτρια να ξεδιπλώνει το θείο αυτό δώρο μου έρχονται δάκρυα στα μάτια. Βέβαια, έχω να σάς πω ότι στους κρητικούς χορούς το έχω πάρα πολύ και υπήρξα πρώτη χορεύτρια σε συγκρότημα για αρκετά χρόνια. Αν πήγαινα σε σχολή χορού για άλλους χορούς π.χ. latin πιστεύω να τα κατάφερνα. Ίσως το δοκιμάσω στο μέλλον.

Θα έπαιρνες μια συνέντευξη στον ίδιο σου τον εαυτό για να καταλάβεις περισσότερο τον εσωτερικό σου κόσμο;

Φυσικά!!! Μου ακούγεται υπέροχο!!!

Ποιες εκπομπές βλέπεις στην τηλεόραση και ποιες δεν αντέχεις με τίποτα;

Τρελαίνομαι για το αγωνιστικό κομμάτι του Survivor. Κλείνομαι στο σπίτι τα βράδια για να δω αυτό το μέρος του. Το reality κομμάτι με αφήνει παγερά αδιάφορη. Δε μου αρέσουν καθόλου το Power of love και το νέο Game of love. Αλλάζω κανάλι. Αρνούμαι ακόμα και να το χαζέψω. 

Θα πήγαινες στο survivor;

Αν ήμουν 20 χρονών, χωρίς σοβαρό δεσμό και χωρίς χρήματα και δουλειά της προκοπής, θα πήγαινα με τρέλα!!! Ως πρώην αθλήτρια πιστεύω να τα πήγαινα καλά στα αγωνίσματα, υπομονή γαϊδουρινή έχω ,όποτε θα άντεχα ακόμα και έναν Σώζωντα (γέλια), δεν τρώω πολύ οπότε θα άντεχα και τη πείνα. Μόνο το σανίδι πιστεύω και η απλυσιά θα με δυσκόλευαν πολύ. Αυτά!!!

Αν σου γινόταν πρόταση να παρουσιάσεις μια εκπομπή lifestyle που θα βασίζεται στην καλή εξωτερική σου εμφάνιση, θα δεχόσουν κι αν ναι υπό ποιες προϋποθέσεις; 

Θα δεχόμουν μόνο αν δεν με κρατούσε πολλές ώρες μακριά από την οικογένειά μου. Να ήταν π.χ εβδομαδιαία. Είμαι πολύ κάθετη στο ότι αν έχεις οικογένεια και θες να λειτουργεί σωστά, είναι απαραίτητο να είσαι εκεί και να είσαι ήρεμη.

Περισσότερες συνεντεύξεις μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments