Αθλητισμός

Μεγάλες αντιδράσεις από τη δήλωση Λουτσέσκου – Παρομοίασε το ελληνικό πρωτάθλημα με τη φασιστική Γερμανία

Μεγάλες αντιδράσεις από τη δήλωση Λουτσέσκου – Παρομοίασε το ελληνικό πρωτάθλημα με τη φασιστική Γερμανία
"Ίσως μόνο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στη φασιστική Γερμανία συνέβη, αυτό που συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα" είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Τεράστιες είναι οι αντιδράσεις από χθες το βράδυ για τη δήλωση την οποία έκανε στη Ρουμανία ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ παρομοίασε τα όσα συνέβησαν στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα με όσα γίνονταν στη… φασιστική Γερμανία, με αποτέλεσμα να δέχεται σκληρή κριτική από το σύνολο των ΜΜΕ, ενώ στα social media ο κόσμος δηλώνει τη δυσαρέσκειά του για τον Λουτσέσκου.

«Ίσως μόνο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στη φασιστική Γερμανία συνέβη, αυτό που συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα», τόνισε ο Λουτσέσκου, απαντώντας σε ερώτηση που δέχθηκε από ρουμανικό μέσο για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα.

«Ο ιδιοκτήτης είναι πολύ χαρούμενος, και ήταν αυτός που υπέφερε περισσότερο από όλους. Η χαρά μου ήταν μεγαλύτερη του συνηθισμένου», πρόσθεσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στον Ιβάν Σαββίδη.

Να σημειωθεί πως ο Λουτσέσκου εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο κρατώντας μια μάσκα του Ιβάν Σαββίδη, σαν αυτές που φορούσαν ο ίδιος και οι παίκτες του μετά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος όπου επικράτησαν με 2-0 της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Με Άγιαξ ή Βασιλεία στον 2ο προκριματικό του Champions League

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments