Αθλητισμός

“Ντόμινο” και μεταγραφάρες με πρώην αμυντικούς του Ολυμπιακού – Οι ρήτρες και η δυσαρέσκεια στο λιμάνι

“Ντόμινο” και μεταγραφάρες με πρώην αμυντικούς του Ολυμπιακού – Οι ρήτρες και η δυσαρέσκεια στο λιμάνι
Ο ένας παίρνει τη θέση του άλλου!

Έχουν… πέραση οι πρώην κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού. Κι εκεί που οι ερυθρόλευκοι αναζητούν διακαώς έναν σέντερ μπακ που θα είναι ο ηγέτης της άμυνας τη νέα σεζόν, βλέπουν ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου να ετοιμάζονται για μεταγραφές… εκατομμυρίων. Και να προκαλούν "ντόμινο" στην ευρωπαϊκή μεταγραφική αγορά.

Ο λόγος για τους Ιβάν Μαρκάνο και Κώστα Μανωλά. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Ρούντι Γκαρσία, που βρίσκεται στον πάγκο της Μαρσέιγ, είχε συνεργαστεί με τον Μανωλά στη Ρόμα. Και τώρα θέλει να τον πάρει μαζί του στη Μασσαλία και να αποτελέσει τη μεγάλη μεταγραφή της αμυντικής γραμμής το προσεχές καλοκαίρι.

Η Ρόμα δεν λέει "όχι" στο ενδεχόμενο της πώλησης του Έλληνα αμυντικού, αρκεί φυσικά να ικανοποιηθούν οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της. Και είναι έτοιμη να βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο ενός άλλου πρώην "ερυθρόλευκου". Του Ιβάν Μαρκάνο.

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, ο Ισπανός έχει προτάσεις και από άλλες τρεις ομάδες, ωστόσο στις τάξεις των Ρωμαίων υπάρχει αισιοδοξία ότι θα κάνουν δικό τους το Μαρκάνο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι.

Στον Ολυμπιακό, φυσικά, βλέπουν τους δύο πρώην παίκτες τους να υπογράφουν συμφωνία εκατομμυρίων και μάλλον… δυσαρεστούνται από το γεγονός πως δεν είχαν βάλει ρήτρες (μόνο στον Μανωλά, η οποία όμως δεν ισχύει πλέον) προκειμένου να επωφεληθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Μολέδο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments