Αθλητισμός

Ο Ζοτς, ο Σάρας και η καταπράσινη κερκίδα για… πάρτη τους

Ο Ζοτς, ο Σάρας και η καταπράσινη κερκίδα για… πάρτη τους
Έντονο παναθηναϊκό χρώμα στο Βελιγράδι.

Αρκετοί ήταν οι φίλοι του Παναθηναϊκού που είχαν κλείσει εισιτήρια από νωρίς για το Βελιγράδι. Πίστευαν πολύ στην ομάδα του, πίστευαν πως φέτος θα μπορέσει να τα καταφέρει και μετά από έξι χρόνια να βρεθεί στο φάιναλ φορ και να διεκδικήσει το έβδομο ευρωπαϊκό.

Τελικά ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε, αφού έμεινε έξω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο κάποιοι από τους οπαδούς της ομάδας δεν έχουν αναβάλει το ταξίδι τους. Και θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και φυσικά την… κόντρα δύο αγαπημένων τους. Ομπράντοβιτς εναντίον Γιασικεβίτσιους.

Η πράσινη κερκίδα του Βελιγραδίου είναι δεδομένο πως θα ικανοποιήσει τον Σέρβο και τον Λιθουανό, που θα έχουν μια επιπλέον στήριξη στο φάιναλ φορ. Και όποιος από τους δύο περάσει στον τελικό θα έχει σίγουρα μαζί του και τον κόσμο του Παναθηναϊκού που θα είναι στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Τώρα ποιον από τους δύο θα υποστηρίξουν στον σημερινό ημιτελικό είναι άγνωστο. Σίγουρα ο Ζοτς έχει μεγαλύτερο παρελθόν, αλλά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βλέπουν στο πρόσωπο του Σάρας το… μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη έκπληξη από Νταμπίζα κόντρα στο ρεύμα – "Τριανταφυλλόπουλος" της νέας εποχής

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments