Ζώδια

Ταρώ Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 21-27/05

Ταρώ Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 21-27/05
Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/05 .

Ταρώ Κριός: Ο Ιππότης των ΡάβδωνΛέξεις – κλειδιά: Ηγεσία

Θέμα: Οδηγείτε την ομάδα σας στη νίκη.

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Ξέροντας ότι έχετε τις ικανότητες να οδηγήσετε μια ομάδα, κάνετε αίτηση για μια θέση υπευθύνου, κάνετε μια κίνηση, μπαίνετε στο παιχνίδι.Ο δρόμος είναι ανοιχτός για εσάς, αγαπητοί. Αυτός ο Ιππότης είναι γεμάτος φωτιά, ορμή και ρυθμό προόδου. Οι Ράβδοι έχουν να κάνουν με την έμπνευση και με το να αφήσετε τα όνειρά σας να σας μεταφέρουν στο επόμενο επίπεδο.

Οι Ιππότες έχουν να κάνουν με την ξεκάθαρη και γεμάτη αυτοπεποίθηση δράση. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να νιώσετε καλά, οπότε κάντε το. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι θα εμπνέετε και τους άλλους κατά τη διαδρομή. Αφήστε τον εαυτό σας να θέλει, αφήστε τον εαυτό σας να πιστεύει ότι είναι δικό σας, αφήστε τον εαυτό σας να το κυνηγήσει. Εάν αισθάνεστε λίγο αμήχανα να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε, προσπαθήστε να διαμορφώσετε τον εαυτό σας με βάση έναν άφοβο, φλογερό φίλο σας. Ή κάντε τη φράση «σαν να, για να» το νέο σας Μάντρα. Μπορείτε να το κάνετε! Εμπρός, λοιπόν!

Ταρώ Ταύρος: Ο Μάγος

Λέξη – κλειδί: ΜαεστρίαΘέμα: Οι πρόβες βεβαιώνουν ότι είστε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε τον κόσμο με τα ταλέντα σας.Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Η άσκηση αποδίδει, τέχνη που αποκτάται μέσω της επανάληψης, αποστήθιση δεξιοτήτων, η προετοιμασία σας δίνει την αυτοπεποίθηση και σας παρέχει το πλεονέκτημα.Αυτή είναι η κάρτα κάποιου που φαίνεται να βγάζει άσους από το μανίκι του. Εσείς και εγώ ξέρουμε καλύτερα, έτσι δεν είναι;

Χρειάζεται εξάσκηση και δεξιοτεχνία και ακόμα σημαντικότερα πίστη στην ικανότητά σας να τα καταφέρετε. Αλλά το κοινό δεν γνωρίζει τις προσπάθειές σας πίσω στα παρασκήνια, οι οπαδοί σας νομίζουν έχετε μαγικές δυνάμεις, γιατί κάνετε τα μαγικά σας να φαίνονται τόσο εύκολα. Αυτή την εβδομάδα, οι πράξεις σας θα εντυπωσιάσουν και η φήμη σας θα εξαπλωθεί φέρνοντας ένα νέο επίπεδο επιτυχίας και ακόμα καλύτερες ευκαιρίες. Το ακροατήριο σας θα εντυπωσιαστεί, αλλά μόνο εμείς θα ξέρουμε το μυστικό: άσκηση… και καλλιτεχνία! Ντα ντα!

Ταρώ Δίδυμοι: Η ΠρωθιέρειαΛέξη – κλειδί: ΔιαίσθησηΘέμα: Η διαίσθησή σας έχει ιδιαίτερη αξία αυτή την εβδομάδα.Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Η διαίσθηση σας οδηγεί σε καταστάσεις τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος, κατανοείτε τους άλλους, ανακαλύπτετε ότι το ένστικτό σας για κάποιον ήταν σωστό, χρήση παραδοσιακών θεραπειών ή έρευνα εναλλακτικών τρόπων θεραπείας.Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Αυτή τη στιγμή η ικανότητά σας να αισθάνεστε αυτό που δεν παρουσιάζεται άμεσα είναι χρήσιμη. Ξέρουμε ότι έχετε διαίσθηση και πιάνετε την αύρα, αλλά δεν εκτιμάτε πάντα το πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό.

Η Πρωθιέρεια λέει ότι η ικανότητά σας να καλείτε τη θεία γνώση θα είναι ακόμη πιο ισχυρή από ό,τι συνήθως. Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κάνει περισσότερες ερωτήσεις, να βρει νέες λύσεις. Μπορεί ακόμη και να θέλετε να κάνετε μαθήματα πάνω στα ταρώ / ρέικι / ερμηνεία των ονείρων / αστρολογία. Ή μπορεί να ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να προσφέρετε τις ψυχικές σας δεξιότητες στους άλλους.

Ταρώ Καρκίνος: Το Πέντε των ΚυπέλλωνΛέξη – κλειδί: ΕπαναπροσδιορισμόςΘέμα: Γυρίστε την πλάτη σας στους συναισθηματικούς περισπασμούς.Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Κάνετε ένα διάλειμμα από τη σχέση σας, παίρνετε άδεια από τη δουλειά, επιλέγετε τη στάση το ποτήρι μισογεμάτο, μετράτε τις νίκες σας και όχι τις ήττες σας.Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αισθάνεστε την έλλειψη στη ζωή σας. Παραδοσιακά, η εικόνα αυτής της κάρτας απεικονίζει κάποιον να πενθεί πάνω από τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα, αγνοώντας τα άλλα δύο που είναι ακόμα όρθια και γεμάτα κρασί.

Αν κάποιος επικεντρωθεί στα τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα χάνει αυτά που εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στα δύο που απομένουν. Αυτό δεν πρόκειται να μειώσει την απογοήτευση σας για την απώλεια σας ή την έλλειψη σας – αυτό αναγνωρίζει ότι θα έπρεπε να δεχτείτε την απογοήτευση. Όμως, παρά την απώλεια υπόσχεται ότι κάτι πολύτιμο σας έχει απομείνει. Δεν είναι αυτό που θέλατε ή με τον τρόπο που το θέλατε, αλλά υπάρχει κάτι για σας σε αυτό. Κρατήστε τα μάτια σας (και την καρδιά) ανοιχτά αυτή την εβδομάδα για αυτά που εξακολουθούν να είναι στη διάθεσή σας. Σας υπόσχομαι ότι είναι εκεί έξω.

Ταρώ Λέων: Το Οκτώ των Κυπέλλων

Λέξη – κλειδί: ΠαράδοσηΘέμα: Ακολουθείτε την καρδιά σας –ακόμα κι αν δεν ξέρετε πού θα σας πάει.Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Η κίνηση προς μια νέα καριέρα σας απομακρύνει από την παλιά, είστε εντάξει με το να είστε μόνοι σας για τώρα, αποφασίσετε να ξαναμπείτε στο παιχνίδι των ραντεβού, κάνετε ένα όνειρό σας στόχο κάνοντας βήματα δράσης.Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί μια εποχή σημαντικών συναισθημάτων. Ίσως αυτά να είναι καλά συναισθήματα, ίσως όχι και τόσο καλά – αλλά σε κάθε περίπτωση είναι συχνά έντονα.

Αυτή η κάρτα έρχεται συχνά όταν μπαίνετε στον πειρασμό να κρυφτείτε και να φύγετε για να νιώσετε κάποια ανακούφιση από το βάθος των συναισθημάτων σας. Μπορεί να μην υπάρχει μια προφανής λύση για να ανακόψετε το κύμα της συγκίνησης, αντ’ αυτού αυτό που θα μάθετε είναι να τιμάτε αυτό που αισθάνεστε. Μερικές φορές μπορεί να μπορείτε να αφήνετε το κύμα των συναισθημάτων να περνά από πάνω σας, αλλά μερικές φορές μπορεί να καβαλάτε αυτό το κύμα και να το δαμάζετε! Μην φοβάστε τα βάθη σας. Αφήστε στην άκρη αυτό που σας λέει η διάνοιά σας ότι πρέπει να κάνετε – η καρδιά σας προσπαθεί να σας πει την ουσία αυτού που χρειάζεστε. Αγκαλιάστε το αυτό και θα ξέρετε πώς να ξεπεράσετε αυτή τη φάση.

Ταρώ Παρθένος: Ο Θάνατος ΑντίστροφαΛέξεις – κλειδιά: Φόβος μπροστά στην αλλαγήΘέμα: Αποδέχεστε νέες αρμοδιότητες και προχωράτε με χάρη.Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Ένας νέος υπεύθυνος έρχεται στη δουλειά σας, αποκτάται έναν νέο τίτλο με νέες αρμοδιότητες, αποδέχεστε ότι είναι καιρός να αλλάξετε το σπίτι σας, ένας χωρισμός, καταλαβαίνετε ότι είστε ερωτευμένοι.Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με τις μεταβάσεις, την ενέργεια που μετατοπίζεται σε νέους τομείς. Η αλλαγή συμβαίνει.

Ωστόσο, το γεγονός ότι είναι αντίστροφα για εσάς αυτή την εβδομάδα δείχνει ότι διστάζετε να κάνετε μια αλλαγή που ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε. Υπάρχει κάτι στη ζωή σας αυτή τη στιγμή (μια δουλειά, μια ιδιότητα, μια σχέση, ένα απόθεμα, μια φιλοσοφία για τον κόσμο, μια άποψη για τον εαυτό σας κ.λπ.) που πρέπει να αλλάξει για το καλό σας. Όλα θα πάνε καλά. Έχει έρθει ο καιρός γι’ αυτή τη διέλευση. Σκεφτείτε να κάνετε ένα μικρό τελετουργικό για να τιμήσετε αυτή την ιεροτελεστία της μετάβασης –όπως κάνουμε για τις αποφοιτήσεις, τους γάμους ή τις κηδείες. Όσο πιο προσωπικό είναι το κόψιμο του λώρου, τόσο πιο πολύ θα βοηθήσει τη μετάβαση. Ευχαριστείστε αυτό το κεφάλαιο για τα διδάγματά του και προχωρήστε.

Ταρώ Ζυγός: Το Εννέα των ΡάβδωνΛέξεις – κλειδιά: Συναισθηματικά βάρηΘέμα: «Να μείνω ή να φύγω τώρα;»

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Η επανεμφάνιση ενός απαίσιου πρώην, επισκευές στις σχέσεις, ζητάτε μια δεύτερη ευκαιρία, συναισθηματική δουλειά, θεραπεία για ζευγάρια, απολογίες, προσωπική ανάπτυξη.

Κάτι που έμοιαζε να έχει τελειώσει ή να έχει σπάσει πέφτει, ας πούμε, ξανά στο τραπέζι. Μπορεί να πρόκειται για ένα παλιό φλερτ ή έναν παλιό φίλο ή ακόμα κι ένα μέλος της οικογένειάς σας, όπως και να χει μιλάμε για μια σχέση από το παρελθόν που εμφανίζεται ξανά. Είναι η ευκαιρία σας να επουλώσετε πλήρως μια παλιά πληγή ή είναι χάσιμο χρόνου και ηρεμίας. Μπορεί να σας ενοχλήσει αυτή ιστορία που επαναλαμβάνεται ή μπορεί να προσπαθήσετε ξανά με ενθουσιασμό.

Όποια συναισθήματα κι αν προκύψουν, η επανεμφάνιση αυτή έχει πληροφορίες για εσάς. Είναι πιθανό να ξαναφουντώσει η φλόγα ή να διορθωθεί κάτι, αλλά είναι εξίσου πιθανό να διαπιστώσετε ότι καλά κάνατε και κλείσατε την πόρτα σε αυτό το κεφάλαιο εξ αρχής και ότι τώρα μπορείτε να προχωρήσετε με καθαρή συνείδηση. Αν δεν έχει αλλάξει τίποτα από την πρώτη φορά, δεν πρόκειται να καταλήξει διαφορετικά τώρα. Αλλά αν έχει υπάρξει προσωπική ανάπτυξη (από οποιαδήποτε πλευρά) στο μεσοδιάστημα, μπορεί να έχει έρθει η ώρα να επανασυνδεθείτε.

Ταρώ Σκορπιός: Το Επτά των ΞιφώνΛέξεις – κλειδιά: Κρυφές νίκεςΘέμα: Έχετε ένα πλεονέκτημα, αλλά είναι καλό να το κρατήσετε για τον εαυτό σας για την ώρα.Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Φτάνετε νωρίς και έχετε το πάνω χέρι σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ρίχνετε μια κλεφτή ματιά σε ένα διαγώνισμα, έχετε παραπάνω προμήθειες σε περίπτωση που χρειαστούν, προσπερνάτε τους ανταγωνιστές σας στους πρώτους γύρους.Αυτή είναι η στιγμή που υπερασπίζεστε αυτά που πιστεύετε ότι είναι αληθινά, ακόμα και όταν η κοινή γνώμη μπορεί να είναι αντίθετη.

Κρατήστε σταθερή στάση, προχωρήστε όπως έχετε σχεδιάσει και θα βγείτε νικητές. Ίσως χρειαστεί να το κάνετε μόνοι σας για λίγο – καλύτερα να κρατήσετε τα πράγματα στο σκοτάδι, μέχρι να πάρουν τα πάνω τους. Αυτή η κάρτα δείχνει ότι μπορεί να έχετε (ή να κερδίσετε) ένα πλεονέκτημα που μπορεί να κάνει τους άλλους να ζηλέψουν, γι’ αυτό είναι καλύτερο να μην καυχιέστε. Εμπιστευτείτε αυτά που ξέρετε ότι είναι καλά και αληθινά για σας και αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Μερικές φορές πρέπει να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι δεν πειράζει να είμαστε περίεργοι. Αυτή η κάρτα είναι η άδειά σας.

Ταρώ Τοξότης: Το Δέκα των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: ΕυστάθειαΘέμα: Η σοφή χρήση των πόρων σας παρέχει ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας.Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Αποπληρώνετε ένα δάνειο, κερδίζετε μια μεγάλη προμήθεια ή ένα μπόνους, φέρνετε νέους πελάτες, ξεκινάτε μια διασκεδαστική δεύτερη δουλειά.Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με τη χαρά της σταθερότητας. Αυτή είναι μια καλή δουλειά, ίσως, που οδηγεί σε μια προκαταβολή για ένα σπίτι. Ή μια θέση εργασίας μερικής απασχόλησης ή η εξόφληση μιας πιστωτικής κάρτας που οδηγεί σε περισσότερο χώρο οικονομικού ελιγμού.

Έχει να κάνει με το να έχετε ένα σχέδιο για το μέλλον και με τις ανάγκες σας που ικανοποιούνται στο παρόν. Αυτό μπορεί να φαίνεται κάπως πεζό ή ακόμα και βαρετό, αλλά πολλοί άνθρωποι παλεύουν πραγματικά με τα θέματα σταθερότητας. Δώστε στον εαυτό σας ένα φιλικό κτύπημα στην πλάτη επειδή ήσασταν αρκετά υπεύθυνοι και παρείχατε για την παρούσα άνεση σας. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι θα μπορούσατε ή θα έπρεπε να είχατε περισσότερα, αυτή η κάρτα λέει ότι έχετε αρκετούς λόγους για να νιώθετε καλά γι’ αυτά που χτίζετε.

Ταρώ Αιγόκερως: Η ΔικαιοσύνηΛέξη – κλειδί: ΔικαιοσύνηΘέμα: Είστε σε θέση να κάνετε τα πράγματα σωστά, γι’ αυτό κάντε το σωστό.Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Δικαιοσύνη για όλες τις πλευρές, ισορροπία της ζυγαριάς, η υπογραφή ενός συμβολαίου, η λήψη μιας απόφασης, ένας συμβιβασμός.Είναι η ώρα της ετυμηγορίας. Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η ισορροπία, η δικαιοσύνη και η αρμονία. Αυτό είναι η Δικαιοσύνη, η επιστροφή στο σωστό. Το κάρμα.

Μπορεί να δείτε μια ετυμηγορία υπέρ σας αυτή την εβδομάδα, μπορεί να μάθετε για μια κληρονομιά ή μπορεί να σας παρουσιαστεί ένα συμβόλαιο. Ή είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε σε θέση να κρίνετε ποιο είναι το δίκαιο, τι θα λύσει θέματα και θα κλείσει συμφωνίες, τι θα επαναφέρει την ειρήνη. Τιμήστε τα όρια, πείτε την αλήθειά σας, αλλά προετοιμαστείτε για να συναντήσετε κάποιον στα μισά της διαδρομής. Κάντε το σωστό και το κάρμα θα κάνει το σωστό για εσάς.

Ταρώ Υδροχόος: Ο Ακόλουθος των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: ΕκπαίδευσηΘέμα: Η άσκηση της δεκτικότητας καλωσορίζει την γνώση, δυναμώνει τις προσωπικές σχέσεις και επεκτείνει τις ευκαιρίες.Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Γράψιμο και διάβασμα, επικοινωνία, χρήση των μέσων κοινωνικοποίησης, σύνδεση με μέντορες και δασκάλους, λέσχες βιβλίων και άλλες οργανώσεις που διεγείρουν πνευματικά.Αυτή η κάρτα δείχνει ότι εκτίθεστε σε εναλλακτικές απόψεις. Κάτι σας έχει εμπνεύσει να διερευνήσετε διάφορες πλευρές ενός ζητήματος, να μαζέψετε πληροφορίες από πολλές πηγές και να αποστάξετε όλες τις γνώσεις σε χρήσιμη φιλοσοφία.

Μην είστε άκαμπτοι στον τρόπο σκέψης σας – δεν πειράζει να αλλάξετε άποψη, εάν νέες πληροφορίες σας προσφέρουν βαθύτερη κατανόηση ενός θέματος. Αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή για να διερευνήσετε μια νέα ιδέα ή να δώσετε φωνή σε μια νέα φιλοσοφία. Μερικές φορές δεν ξέρουμε πραγματικά τι σκεφτόμαστε μέχρι να προσπαθήσουμε να μοιραστούμε τις απόψεις μας. Γράψτε γι’ αυτές, μιλήστε γι’ αυτές, μοιραστείτε την μοναδική σας οπτική. Τα πράγματα αλλάζουν μέσα στο μυαλό σας και αυτό είναι καλό.

Ταρώ Ιχθύες: Ο Ακόλουθος των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: ΣπίθαΘέμα: Μιλάτε με πάθος για ενδιαφέροντα που σας συναρπάζουν.Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Καλλιτεχνική έμπνευση, εύρεση δημιουργικών ομάδων, κάνετε ένα μάθημα γραφής, δουλεύετε μαζί με έναν πρωτοπόρο μέντορα.Όταν οι Ακόλουθοι εμφανίζονται μας λένε ότι ένας νέος κύκλος μάθησης έρχεται. Ακόλουθοι φέρνουν νέες πληροφορίες από τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε και να μάθετε. Σε αυτήν την περίπτωση, το μέρος των Ράβδων λέει ότι η μάθηση θα συμβεί στον τομέα της έμπνευσης, της δημιουργικότητας και της εσωτερικής φωτιάς.

Αυτή την εβδομάδα θα βρεθείτε σε μια νέα δημιουργική προσπάθεια που θα κάνει τους δημιουργικούς χυμούς σας να ρέουν. Αυτό απαιτεί να αγγίξετε την αυτοπεποίθησή σας και να εμπιστευθείτε τη νέα φωνή σας. Αυτός ο ενθουσιασμός θα σας δώσει μια νέα οπτική στη δημιουργική διαδικασία και θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τους δημιουργικούς μυς σας. Απολαύστε την ένταση.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments